18-September-2016, 12:34:29
Witajcie !
Ostatnio wpadłem na świetny pomysł,który:
*ożywiłby /oferty
*zachęciłby graczy do chodzenia na bossy
*sprawiłby, że gracze chcieliby nabijać wyższe poziomy
*pierścienie i amulety stałyby się bardziej dostępne (,ale bez przesady)
A teraz przejdźmy do rzeczy...
Moim pomysłem jest to aby z bossów od expowisk powiedzmy lvl 35,40,45,50 dropiłyby CZĘŚCI PIERŚCIENI:
*Boss lvl 35:
-Część Pierścienia Niewidomego (20% na drop, potrzeba 7 części aby stworzyć Pierścień Niewidomego)
-Część Piekielnego Pierścienia (20% na drop, potrzeba 7 części aby stworzyć Piekielny Pierścień)
*Boss lvl 40:
-Część Pierścienia Obfitości (15% na drop, potrzeba 7 części aby stworzyć Pierścień Obfitości)
-Część Amuletu Wiary (15% na drop, potrzeba 7 części aby stworzyć Amulet Wiary)
*Boss lvl 45:
-Część Pierścienia Ochrony (9% na drop, potrzeba 7 części aby stworzyć Pierścień Ochrony)
-Część Amuletu Szaleńca (9% na drop, potrzeba 7 części aby stworzyć Amulet Szaleńca)
*Boss lvl 50:
-Część Pierścienia Hermesa (5% na drop, potrzeba 7 części aby stworzyć Pierścień Hermesa)
-Część Amuletu Zniszczenia (4% na drop, potrzeba 8 części aby stworzyć Amulet Zniszczenia)
Jeśli jesteś na TAK pisz w komentarzach !!!
Ostatnio wpadłem na świetny pomysł,który:
*ożywiłby /oferty
*zachęciłby graczy do chodzenia na bossy
*sprawiłby, że gracze chcieliby nabijać wyższe poziomy
*pierścienie i amulety stałyby się bardziej dostępne (,ale bez przesady)
A teraz przejdźmy do rzeczy...
Moim pomysłem jest to aby z bossów od expowisk powiedzmy lvl 35,40,45,50 dropiłyby CZĘŚCI PIERŚCIENI:
*Boss lvl 35:
-Część Pierścienia Niewidomego (20% na drop, potrzeba 7 części aby stworzyć Pierścień Niewidomego)
-Część Piekielnego Pierścienia (20% na drop, potrzeba 7 części aby stworzyć Piekielny Pierścień)
*Boss lvl 40:
-Część Pierścienia Obfitości (15% na drop, potrzeba 7 części aby stworzyć Pierścień Obfitości)
-Część Amuletu Wiary (15% na drop, potrzeba 7 części aby stworzyć Amulet Wiary)
*Boss lvl 45:
-Część Pierścienia Ochrony (9% na drop, potrzeba 7 części aby stworzyć Pierścień Ochrony)
-Część Amuletu Szaleńca (9% na drop, potrzeba 7 części aby stworzyć Amulet Szaleńca)
*Boss lvl 50:
-Część Pierścienia Hermesa (5% na drop, potrzeba 7 części aby stworzyć Pierścień Hermesa)
-Część Amuletu Zniszczenia (4% na drop, potrzeba 8 części aby stworzyć Amulet Zniszczenia)
Jeśli jesteś na TAK pisz w komentarzach !!!