Witam
na trybie WvsP II, kiedy jest 50-70 osób to zaczynają się pojawiać straszne lagi. Proszę o naprawienie błędu,bo przez takie lagi odechciewa się grać.
Najlepiej załatwić lepszą maszynę lub zrobić 2 serwer
Pozdrawiam
=================================================
A tak wgl to gratulacje banan

Ja już myślałem, że ten tryb upada i będzie tam grało wiecznie max 30 osób, a tu nagle BANG zrobiłeś 3 mapy i dzięki temu na trybie nawet czasem jest pełna arena. Dzięki
@up a zasponsorujesz nową maszynę... ...no właśnie
Ty się @up nie mądrzyj... Zgłaszam, że są lagi i sugeruje by kupić nową maszynę, a banan zrobi co uważa :]
Jak dla mnie taka maszyna wystarczy... lagi nie są ciągłe...
pozatym gdyby w vs p 2 po upgratach miało by więcej slotów lub nową arene, reszta trybów typu rpg, w vs p 1 (przynajmniej na MF) na jakiś czas by opustoszała.. tak jak było, gdy pojawił się ten tryb..
Nie przesadzaj... Nie wiem jak by było z WvsP 1, ale BEST RPG na pewno nie upadłoby z powodu utworzenia 2 serwera WvsP II, bo na mineserwerze nawet czasem jest tam 40 osób.
Dziwi mnie to, że banan widzi jaka jest różnica między ilością graczy na jedynce a dwójce na większości z serwerów i nic nie robi

(
ja proponuje Ci kupić lepszy komputer, mi przy takim ruchu gra chodzi bez problemu co widać na materiałach na youtube. Tps praktycznie nie spada więc żaden nowy serwer nic nie zmieni.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.