MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: RPG Mcsurvi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chcialbym poruszyc temat RPG na mcsurvi.pl ciezko sie tam zarabia i czy jest opcja przeniesienia itow z mcsurvi do mineserwer?
Niestety nie ma możliwości.
Jak tam może się ciężej zarabiać jak na mineserwer minefox mcsurvi jest zrobione strikte to samo więc nie rozumiem ?
Tak samo się zarabia za moba, te same exp itd.
Chyba że czegoś nie wiem...

Ale jak napisał @up nie da się
Kosz
@up
Jemu chodzi o to że mniej osób tam gra przez co trudniej coś sprzedać

Ale i tak KOSZ
(17-September-2016 15:34:58)alexkox55 napisał(a): [ -> ]Jak tam może się ciężej zarabiać jak na mineserwer minefox mcsurvi jest zrobione strikte to samo więc nie rozumiem ?
Tak samo się zarabia za moba, te same exp itd.
Chyba że czegoś nie wiem...

Ale jak napisał @up nie da się
Kosz

ale nikt nie kupuje bo tam gra malo osob
Mcsurvi ma osobne forum.
KLIK

Tak jak napisał Demonik, nie ma możliwości.
no wlasnie kurna bez ses tam grac kurna 2 osoby graly tylko max 10 a kurde np wystawilem rozdzke blogo 3 miesiace siedzi i nic a kurde szybki dropna wyzcmocnione tyraela i mu sie sprzedal a mi sie to nigdy nie sprzeda to nie fer kurna przeciez mozna co nie mozna szybki paczy co ja mam np i mi daje te ity itp co za problem i nie chce stracic swoich itemow bo szkoda mi ich
Temat wałkowany parę razy. Nie ma możliwości przeniesienia rang/uprawnień/przedmiotów/pieniędzy między serwerami.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie