MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Niewidoczni gracze na zyczu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Czasami kiedy odpale zyczu by zrobić konkurs skinów to nie widzę graczy, widze ich 1.7 ale nie na 1.8....a wole grać na 1.8...
Odrazu piszę że gracze są całkowicie niewidoczni ale oddziałują na teren np. niszczą bloki...
Tak też tak mialem i już nie gram na 1.8
Zyczu oferuje dużo bugów, jeśli nie masz premki lepiej grać np. na Shiginimie
nic nie zrobisz... tak dziala życzu.
Zyczu jest bardzo zbugowane. Prosta rada graj na innych luncherach np. Crystal, Shignima, SkyLand. A tak w ogóle nie wiem po co ten wątek. Pisaliśmy Ci na chatcie, że Zyczu jest zbugowane.
Ale on chce zrobić konkurs na skiny zyczu, na cv prawie nikt nie ma premki.
Nie gram na codzień na zyczu, za mało fps, ale jak robie k. skinów to chce widzieć wszyskich a nie 2 os.
da sie przenieść tego moda na skiny do froge????
Ja osobiście polecam Crystal launcher. Można tam skonfigurować skina ale wszyscy musieli by z niego korzystać żeby widzieli skiny. Próbowałeś 1.7.2 na zyczu ?
(17-September-2016 21:24:14)maciejek10101010 napisał(a): [ -> ]Ja osobiście polecam Crystal launcher. Można tam skonfigurować skina ale wszyscy musieli by z niego korzystać żeby widzieli skiny. Próbowałeś 1.7.2 na zyczu ?
Tam też 30% graczy niewidzialni ;-;
na crystalu nikt [prawie] nie gra więc k. skinow bez sensu....
(17-September-2016 21:28:30)Maciej999999 napisał(a): [ -> ]na crystalu nikt [prawie] nie gra

O 23 godzinie w czasie szkolnym gra 1300 graczy więc [prawie] nikt

jak chcesz robić konkursy skinów a zyczu szwankuje, masz problem i tyle, nie sfiksujesz tego
Stron: 1 2
Przekierowanie