MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [PROBLEM] Bug? Hak?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam,
Były już zbroje żelazne oraz dziwne miecze na ofertach, gracze je posiadali, lecz tego już nie było:
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=3LXM
Moje pytanie jest jedno. Skąd takie coś można mieć? Jeśli można mieć to myślę, że jest to naprawdę nielegalne, bo pewnie tacy gracze pewnie jakoś sobie je craftują z diaxów zdobytych w grze. Nie wiem, ale myślę, że coś tu jest nie tak.
Ostatnio ktoś już o to pytał ale niestety odpowiedzi nie było. To pewnie jakoś tak jak z tymi zbrojami żelaznymi. To pewnie zbugowane przedmioty i gracze to wykorzystujący powinni zostać ukarani. Chyba, że jest to dozwolone.
Mimo, że na GTA, nie gram, jest możliwość, że na działkach, gracze stawiają craftingi, i sobie sety robią, pozdro ;p
Wiki z kąd mieli by crafting skoro wszelkie craftingi są zablokowane
Dinner, zapytaj go skąd ma tą klatę.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
OMG ile mam to pisać wcześniej były dostępne i stąd je mają
(15-September-2016 15:05:55)SnoVer napisał(a): [ -> ]OMG ile mam to pisać wcześniej były dostępne i stąd je mają
Ale niby jak je mieli przechować? Bo nie na działkach to gdzie?
Banan mówił na odc albo pisał ze jak były w ramkach w banku (nie jestem pewien czy w banku czy gdzies indziej) to mozna było je wyciągnąć rzucając granatem :v
Pytałem się tego gracza skąd to ma . Odpowiedział że kupił to na ofertach
@Dominik
Mówię, że nie gram na GTA ;v, to są tylko moje przypuszczenia ;p.
Stron: 1 2
Przekierowanie