Ktoś mi się włamał na konto i obrażał graczy i podał hasło , to nie moja wina uwierzcie mi proszę chce odzyskać velmen ;(
Ale skad mamy wiedziec ze ktos Ci sie wlamal na konto ? Moze byłes to Ty i przyznales sie do cheatow a teraz wmawiasz ze ktos Ci sie wlamal. Tez tak moze byc ale nie mowie ze tak jest
Wejdź na wątek włamanie tam jeden z graczy napisał ze ktoś podał moje hasło na chacie i się włamał....
Nie ponieważ mam tam na koncie rzeczy zakupione i jaki miałbym w tym interes jakbym podał hasło do własnego konta ??
Wyrobiłem se reputację i ktoś włamał się na konto i wszystko zniszczył w 1 minutę to na co ja się zasłużyłem przez 3 lata
Słuchaj kolego każdy może powiedzieć że ktoś mu się włamał na konto, gdy złamie regulamin.Osobiście byłbym skłonny ci uwierzyć, ale niestety są jasne dowody, więc musisz zostać ukarany ;c .
@skarga:
Zbanowany/a permanentnie (Przyznanie się do cheatów, Obraza administracji [inna skarga]), do zamknięcia.
SKARGA ODRZUCONA
-=Administracja=-
Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.
Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)
![[Obrazek: MJxVhji.png]](http://i.imgur.com/MJxVhji.png)
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat
Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona