MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Samochód
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam

Mam pewną propozycje do bardziej realistycznego serwera
Chodzi mi tu o przewożenie innych samochodem
Jeśli jest to możliwe to chciałbym żeby to zostało dodane , gdyż będzie można np. wozić nowych graczy po mapie żeby wiedzieli gdzie wszystko się znajduje
Mam nadzieje że moja propozycja się wam podoba

Pozdrawiam
Na tak, przyda się Wink
Fajnie by było, na tak
czekamy aż napiszesz plugin.
(13-September-2016 08:06:11)Admin napisał(a): [ -> ]czekamy aż napiszesz plugin.

Wystarczy wsadzić do wagonika świnkę z siodłem, kolega jedzie na śwince a my w wagonie Wink A świnkę potraktować potka niewidzialności Wink
(14-September-2016 06:29:05)Maciej999999 napisał(a): [ -> ]
(13-September-2016 08:06:11)Admin napisał(a): [ -> ]czekamy aż napiszesz plugin.

Wystarczy wsadzić do wagonika świnkę z siodłem, kolega jedzie na śwince a my w wagonie Wink A świnkę potraktować potka niewidzialności Wink

wciąż czekamy aż przygotujesz plugin/modyfikacje zamiast wypisywać farmazony Smile
(17-September-2016 10:25:27)Admin napisał(a): [ -> ]
(14-September-2016 06:29:05)Maciej999999 napisał(a): [ -> ]

wciąż czekamy aż przygotujesz plugin/modyfikacje zamiast wypisywać farmazony Smile
Ale świnka w wagoniku jest w czystym minecraft ;D
powtórzę ponownie: wciąż czekamy aż przygotujesz plugin/modyfikacje zamiast wypisywać głupoty
Banan wiem, że zaraz odpiszesz: mam ważniejsze rzeczy do roboty, ale ty mógłbyś to zrobić już xd Zrobiłeś już tyle skryptów/pluginów, że to pestka dla Ciebie raczej (gdybym ogarniał pisanie pluginów/skryptów już bym wam podesłał)
gdybyś cokolwiek ogarniał to byś wiedział że to działać nie będzie...
Stron: 1 2
Przekierowanie