MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] pspdopalacz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego : pspdopalacz
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Witam, gralem sobie dzisiaj na wd, po czym poszedlem na afka (jakies 5min), gdy przyszedlem zobaczylem tylko napis "ban za cheaty", tutaj ss: http://scr.hu/0w3cd/s38i1.
Gralem na czystym mc, wiec niewiem o co zabardzo chodzi...
Niewiem czy to moze miec z tym jakis zwiazek, ale pobieralem pliki i mialem troche lagi (mozliwe ze ban za fly, gdyz troche mnie cofalo) gralem na waszej serwerowni juz dluzszy czas, (80lvl rpg) wiec zabardzo nie oplacaloby mi sie cheatowac :/

Serwer: mineserwer.pl
Ja myślę że trzeba dac mu 1 szansę bo jak bym miał 80lvl to sie naprawdę nie opłaca cheatowac
Być może ktoś Ciebie sprawdzal, a Ciebie nie było
Jestem za UB. Znam pspdopalacz od jakiegoś czasu i nigdy nie cheatował.
(08-September-2016 22:16:59)Kornelka napisał(a): [ -> ]Być może ktoś Ciebie sprawdzal, a Ciebie nie było
mozliwe :/ mozna to jakos sprawdzic? Undecided
@pspdopalacz: Musisz poczekać, aż osoba banująca się wypowie.
A więc gracze się na Ciebie skarżyli to postanowiłem polatać za tb na vaniszu miałeś strasznie duży zasięg miecza (jeśli można to tak ująć) i biłeś tak jak byś miał criticalsy. Co do twoje Afczenia to kłamstwo dobrze o tym wiesz bo zbanowałem Cię jak biegałeś i walczyłeś.
(08-September-2016 22:34:03)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]A więc gracze się na Ciebie skarżyli to postanowiłem polatać za tb na vaniszu miałeś strasznie duży zasięg miecza (jeśli można to tak ująć) i biłeś tak jak byś miał criticalsy. Co do twoje Afczenia to kłamstwo dobrze o tym wiesz bo zbanowałem Cię jak biegałeś i walczyłeś.

Mam triple clicka, co nie jest zabronione, criticalsow niemialem, a co do afczenia, zginalem, poszedlem sobie zrobic cos do jedzenia, gdy przyszedlem mialem juz bana... (mozliwe ze dostalem odrazu po pojsciu na "afka"...

Pozatym moglbys mnie wziasc na jakiegos skype/joinme czy cos innego, to ze pare osob sie na mnie "skarży to nie znaczy ze jestem cheaterem..

gdybym przyszedl grupka i powiedzialbym im zeby pisali do cb ze ktos jest cheaterem tez bys dal mu bana?

Zostalem nieslusznie zbanowany, to ze pare osob 12-letnich (bo taka w sumie jest srednia wieku community tego serwera) dostalo strefe, po czym zaczeli plakac ze odrazu jestem cheaterem ;]

Mysle ze unban sie nalezy...
Triple click jest zakazany
A ja myślę, że sie nie należy
(08-September-2016 23:48:20)Kornelka napisał(a): [ -> ]Triple click jest zakazany
A ja myślę, że sie nie należy

gdzie to niby jest napisane?...

Kiedys jeden z czlonkow administracji byl na ms (kitpvp) gdyz jakis idiota wchodzil na cheatach, dostawal bana i znowu wchodzil, wtedy pytalem sie go o doubla/tripla i macro, On sam powiedzial ze tylko macro jest zabronione..

pozatym tripla i doubla mam w myszce (bloody v7)

Kornelka to moge prosic o link do regulaminu w ktorym jest cos napisane o doublu/triplu? ;]
Stron: 1 2
Przekierowanie