MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Sprawa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka, jeżeli mam klase na wd 1 to będę miał na wd 2?
PS: Nie mam klasy ale już zbieram sobie na strzelca...
Nie na innym wd jest oddzielona ekonomia i są oddzielone klasy kupisz na wd 2 np strzelca to na wd 1 musisz zbierać na tego Strzelca znowu
Ja mam strzelca na wd 2 a na 1 nie mam więc zbieram na danym wd na inne klasy a na 2 jeszcze inne Smile
Ahaa... kapuje - Głupio że taka ekonomia najlepiej mam 1 k hajsu na wd 1 to na wd 2 też Tongue
Ale dobra ja się nie znam na takich sprawach - główka banana pracuje Smile moja w szkole Big Grin
A dzisiaj pierwszy dzień szkoły i sprawdzian z przyrki Big Grin piątka :X
Alex głupoty gadasz ekonomiajeat oddzielna aale klasy ma się na obu Wd tak było jest i będzie. Więc nie trzeba zbierać na tę samą klasę

Dwa razy kipisz na wd 1 albo 2 i mas na obu tylko musisz poczekać aby gra się zresetowała zakupie.
Zgadzam się z @up, jeśli kupisz klasę na WD1 ( np. ) to na WD2, też będziesz ją mieć ;p.
Jeśli kupi się klasę na Wojownicy Dusz 1 klasę ma się od razu, gdy wejdzie się na Wojownicy Dusz 2 to do restartu gry nie będzie się miało danej profesji.
Jeżeli kupisz klasę na wd1 a potem po prostu odczekasz to klase masz również na wd2.
Sprawa wyjaśnion, wątek do zamknięcia.
Kupując klasę na wd1 będziesz posiadał ją również na wd2, działa to w obie strony, co jedyne jest inne to kasa, na wd1 jak masz 1k to na wd2 będziesz miał inny stan konta

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie