MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bóg Z licencjom na wyscigi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zamuwilem licencje mialem 12k nie dostalem mam 6 swiadkuw z gangu zrubcie cos z tym zrobil bym zdjecie ale na moim kompie sie nie da blagam odajcie kase lub dajcie licke na minefox gram
Nie wiem czy uważnie przeczytałeś regulamin kolego, ale jest tam bardzo jasno wyjaśnione, że Administracja bez dowodów nie odpowiada za stracone itemy i rzeczy zdobyte w grze więc przykro mi Smile. To, że masz "świadków" nic nie oznacza, mogłeś ich przekupić Tongue. Natomiast jeśli to jest zgłoszenie buga, jakiegoś błędu i Administracja potwierdzi, że np. $$$ zabiera, a licencji się nie dostaje to według mnie powinni Ci zwrócić $$$ lub dać Licencje.
Popraw trochę ortografię. Niestety nie masz dowodów, a niestety świadkowie nic nie dają więc raczej nie odzyskasz monet. Cytuję punkt regulaminu ,,administracja nie ponosi odpowiedzialności za stracone itemy oraz inne dobra na serwerze,,. Poczekaj aż wypowie się SzybkiBanan lub jakiś inny członek administracji. Gdybyś robił se albo miał jakiś filmik...
Następnym razem jak będziesz kupował drogie rzeczy, to na serio: nagraj to a będą mniejsze konsekwencje w przyszłości. Współczuje ci bo wiem że utrata 10'000$ to trochę dużo.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Niestety nie masz dowodów :/. Nie wiem czy ci banan pomoże odzyskać kasę...
Wiesz... Administracja nie odpowiada za stracone itemy... Niech banan się wypowie lepiej
Na jakim serwerze grasz?
Bo na minefox.pl nikomu nie daje licencji po jej zakupie, trzeba czekac az banan bedzie nagrywal gta i bedzie kupowal ta licencje...
Szkoda mi tych 10k nastepnym razem bede nagrywal :/
@up napisał, że na minefoxie gra.
administracja nie odpowiada za utracone itemy jednak w tym przypadku jest to moj blad, do czego sie przyznaje gdy tak faktycznie jest.
Dlatego oddalem 10000$ za licencje na twoje konto - już można swobodnie ją zakupić.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie