MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ban na MineFox.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam chciałbym złozyc skarge na gracza Pawlo565.Dzisiaj gdy wykonywałem swoją prace stajenny to gracz LubieAnanaski nie dał mi jej wykonac,wchodził mi do stajni,bił mi konia.Wiec sie wkurzyłem i napisałem "Masz bana" a gracz Pawlo565 dał mi bana za to ze napisalem 'masz bana' do gracza który nie dał mi wykonac pracy i jeszcze napisał regulamin złamany a w regulaminie nie ma nic o tym.Prosze o zrobienie cos z tym bo to jest przesada zeby dac bana za to ze napisałem z złosci do gracza ktory nie dał mi wykonac pracy ze ma bana...Moj nick Szymon5675 i mam svipa.Pozdrawiam
Napisz wątek w odpowiednim dziale i zastosuj się do wzoru aby Twoja skarga została rozpatrzona.
Za napisanie "masz bana" jest ban bo straszysz banem, nie podoba ci się to nie graj
a w regulaminie nic o tym niema...
(05-September-2016 20:08:55)szymon5675 napisał(a): [ -> ]a w regulaminie nic o tym niema...
Co z tego ze nie ma w regulaminie, w regulaminie nie ma też nic o myszkach z triplle, duble a są za nie bany......
./ regulamin
To tylko ban na 2 dni, napisałeś chyba kilka razy z tego co kojarze ze "ma bana". Myślę że ban w pełni zasłużony.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie