MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: dobry pomysł na update reali life
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
otuż pomyslałem nad ulepszeniem tych mieszkańców żeby można z nimi po rozmawiac cos kupić w tym stylu . rowniez możliwośc dodania motorów skutrów z np licznikiem km przejechanych i predkością w samochodach też oraz samochody osobowe że np kolego mlzna podwieść i jeszcze jeżdzący banan jako taxi po tym miasteczku

mam nadzieje że przynajmniej 1 z moich propozycij bedzie do zakceptowania

oraz nie wiem czy dobry temat prosze nie krytykować mnie
Plugin na licznik?
Czy w realu mieszkaniec ci sprzedaje coś?
Ogólnie!

NA NIE
Taaak, ponieważ Banan jest magikiem i programistą oraz od 0 stworzy ci w Minecrafcie zaawansowany system dialogów i skutery XDDD
Rozmawianie z mieszkańcami to w połowie dobry pomysł ponieważ jest jest ich dosydz dużo i ciężko by było zrobić dla banana coś takiego że każdy z mieszkańców mówi coś innego.
Po 2 wątpię że da się wprowadzić coś w stylu skuterów itd.
a czemu nie banan to magik jest a z kupowniem u mieszkańcuów to może być coś takiego że ejst mini portal gdzie można sprzedwać coś podobne do /oferty
Kupowanie ok, ale bardzo mało wiarygodne i będzie głupio wyglądać. To nie Skyrim, że podejdziesz do kogoś a on sobie wyjmie z kieszeni łóżko i 4 piece i ci sprzeda.
a np dialogi nad ich głowami i że one ze soba gadają i im zabolokwacwchodzenie do wody poniewaz moga tam siedziec
a mało razy ktoś w miastach wchodził do fontanny by sie ochłodzić? Big Grin
Niech zule siedzą w fontannie by wyłowić hajsy Wink
Rozmowa mowa z mieszkańcami jest do zrobienia możliwa ale reszta nie, potrzebujesz troszeczkę rozumu i wiedzy minimalnej o programowaniu aby wiedzieć że reszty nie da się zrobić za Chiny
Stron: 1 2
Przekierowanie