MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: gangster za ity
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Kto mi kupi gangstera dostanie co będzie chciał. Pisać oferty. Nie oszukuje. Taka wymiana jest legalna.
Widzę, że powoli dział GTA zamienia się w oferty osób, które chcą gangsterów za ity na różnych trybach, czy też wymiany itemowe. Ahhhhh chyba Banan powinien moim zdaniem coś z tym zrobić. Forum to miejsce dyskusji, okazywania innym naszych pomysłów czy też wyrażania własnych opinii na pomysły innych, a nie market z ogłoszeniami kto co chce komu za co kupić...
Zasada jest taka. Nie chcesz skorzystać z oferty to nie komentuj bez sensu!!
@up Jak chcesz pisać takie oferty to na chacie na GTA a nie na forum Wink
To tworzenie takich zaśmiecających wątków jest bez sensu..
takie coś powinno lądować w koszu, bo zaczyna się mnożyć ;-;
a i co do tego niżej: twoja ignorancja mnie zadziwia...
Kolejny musi komentować bez sensu... Mam duuużo itkow i chce się wymienić może ktoś chce.
Taka wymiana jest ryzykowna. Jeśli ktoś zamówi Ci usługę może przejąć twoje konto. Tym sposobem będzie miał i itemy, i gangstera.
http://mineserwer.pl/Temat-Straci%C5%82e...formacjami (Sposób II)
@up Anty na pewno można tak oszukać ;v? idąc tym tokiem myślenia, to ta usługa odzyskiwania to maszynka do chackowania kont za małą opłatą.. nawet jeśli jest założony email, to w czasie kiedy prawdziwy właściciel nie wykorzysta go, można przełożyć z konta itemy np na survivalu/GTA/RPG, itd.. <lol> ;-;
(pewnie jest to jakoś zabezpieczone)

@Topic: taka wymiana jest niebezpieczna, przeprowadzasz ją na własną odpowiedzialność, a propozycje wymian powinno się (jak już mówiłem) pisać nie na forum tylko na chacie w grze..
Jeśli masz podany email to nie. Poza tym raczej mało kto wydałby powyżej 20 złoty na kradzież konta.
@Temat: Tak jak mówiłem, jest to bezsensowny pomysł z wymianą.
Mam podany email. Kiedyś się wymieniałem za ub po wcześniejszym obgadaniu wszystkiego na skypie z zachowaniem wszelkiej ostrożności.
Raczej nikt sie nie wymieni ja jak chcialem to mnie typy bez przyczyny od hujow I oszustow zaczeli wyzywac a proponowalem set policyjny m60 baretta itd naprawde dobre bronie dopiero moj kolega ze skype kopil za itemek na wd :-) pozdro
Stron: 1 2
Przekierowanie