MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: 1 września nadszedł
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hejka wszystkim! Wpadłam na pewien pomysł , którym jest ten post.
Tongue Skoro rozpoczęliśmy rok szkolny,to może warto o tym pogadać Big Grin Heart

Mój 1 dzień w szkole był bardziej zapoznawczy , iż pojawili się nowi nauczyciele oraz nauczycielki. Jestem w klasie 1a gimnazjum mam nadzieję,że pójdzie mi dobrze. Z wielką pewnością wiem,że każdemu ten rok szkolny pójdzie wspaniale jak i kolorowo . Tongue

Napiszcie co wy sądzicie o tym wątku ,i pochwalcie się jak wam minął 1 dzień w szkole Heart

Pozdrawiam wszystkich! Heart Angel
Minął mi okropnie. Nienawidze tego miejsca.
Do widzenia
Hm, na dziendobry się wnerwilem jak dyra dała plam na poniedziałek, mamy lektore na poniedziałek za tydz. i matematykę z spasiona sukom xD
Klasa: III B gimnazjum. Jak minął mi pierwszy dzień? Lipa, głownie dlatego, że nie wiem co za idiota nam wymyślił dwa WF'y między lekcjami...
Szczerze ? Walka o zycie, walka o przetrwanie. Brak jedzenia, brak wody przez 7 godzin. Dostalem takiego skretu jelit ze zacząłem gryść krzesła. Nie bylo na stolowce w ogole zarcia. Automat i sklep sa nieczynne. Pozniej jeszcze walka o najlepsze miejsca w klasie i 7 godzin sluchania wymagan i o systemie oceniania. Jak sie tukli miedzy sobą pozniej. Nie jeden w zęby dostał. Na szczescie sklepalem 2 gosci i udalo mi sie znalesc dobre miejsce. Potem na nogach ze szkoly bo busu nie bylo. Mijalem pobliskie sklepy a kasy w ogole nie mailem. Ostatkiem sil dotarlem na miejsce po czym zjadlem 5 kromek chleba i wypiłem butle wody. Udalo mi sie dojsc do siebie po godzinie... i tak jeszcze bedzie przez 10 miesiecy :>
U mnie minął masakrycznie dzień w szkole. Ciągle czytanie wymagań, wklejanie ich do zeszytu. Z matmy już 1 strona zadanaAngry. Kilka bójek na korytarzu, 2x plan lekcji zmieniany, a w poniedziałek znowu będzie zmiana, na ostatniej lekcji 20 min czekaliśmy na korytarzu na nauczyciela i ciągle wszyscy się tłukli, aż jednemu się pieniądze wysypały i wszyscy zaczęli mu zabierać je nogami. Teraz mam taką durną klasę, że w tym roku na pewno szczękę sobie wybijeUndecided. Już nie będę mówić o nauczycielach, bo to jest paranoja, jacy oni chamscy są.
II klasa C zawodowa, masakra i masakra.

przynajmniej tyle fajnie ze bedzie malowanie Smile
1 września już minął, więc zamykam Big Grin
Przekierowanie