MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Lagi PvP !!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
A wiec tak na trybie PvP duzo ludzi sie bilo w tym ja mialem tam /kit bedrock i 36 koxow i nagle zaczely sie ogromne lagi a potem wszystkich wywalilo i kazdy stracil itemy !!! chce abys kalis cos z tym zrobil ! i oddaj graczom ich itemy ! bo te go sie nie da wytrzymac !!! Angry Angry Angry

Sora za Orte Big Grin
Popieram, problemy z wydajnością serwera widać także na innych trybach: survival, skyblock, survivalgames jak jest dużo graczy to laguje, czasem cofa wydobyte przez ciebie bloki a nawet zdarza się ze serwer się resetuje, kalis musisz cos z tym zrobić bo to psuje zabawe!
Wkrótce będzie kilkukrotnie lepsza maszyna więc problem z lagami minie Smile
A czy gracze (i ja) odzyskaja ity ?
nie mamy wgladu w wasze itemy wiec to co zostało utracone nie zostanie przywrócone Sad
ehhh bez sens. czekam na ta nowa maszyne i potem bede chodzil na pvp
no niestety asdfpro innej możliwości nie mamy... Możesz jedynie czekac na nowa maszynę
a jak ktos ma naprawde irytujace lagi proponuje zresetowanie kapa mi 10 razy pomoglo. Kalis i ciagle czekamy na enczanting i na naprawe. Ja czekam poniewaz jak mam naprawic zbroje : ochrona4 ochrona przed pociskami 4 ochrona przed ogniem4 jezeli w kowadle pisze mi ze za drogie Sad
Enchantu/naprawy jeszcze przez trochę nie będzie, ale postaram się szybciutko go dodać
Przekierowanie