MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowy tryb
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam chciałbym przedstawić propozycje co do nowego trybu na MineSerwie

Chciałbym by był nowy tryb w mini games - operacja blokada .
Jest to tryb w którym są klasy dla vip i graczy klasy graczy - Łucznik ,
Wojownik - Wojownik daje koxa i miecz drewniany enchant , a Łucznik daje
łuk i 16 strzał .Polegać będzie na tym że będzie drużyna blue i red .
które będą z soba walczyć i gra polega na tym - trzeba niszczyć swoją wełne by mieć różne itemy zbroje koxy itp... , jeśłi dostaniemy kilof co jest bardzo prawdopodobne to idziemy do kopalni kopać bloki żelaza lub redstone jak kto woli . Jeśłi dostaniemy w kopalni żelaza diamentowy kilof to idziemy kopać diament który jest na granicy terenu drużyny red z blue .
Na końcu bijemy się z innymi graczami z przeciwnej drużyny i idziemy niszczyć ich wełne 50 razy wtedy przeciwnik przegra i co 10 zniszczeń dla drużyny która ma niszczoną wełnę dostaje np . nagły zawrót głowy lub
oślepia graczy to .

Co do mapy to mapa morze być różna ale na końcu mapy jest 1 piramida podzielona na pół jedna strona po stronie red a druga po stronie blue.
I jedynm ich połończeniem jest most z dziurami a w środku mostu 2 bloki diamentów respiące się co 2,5 minuty .

Mam nadzieję że administracja zobaczy tą propozycję
Bardzo fajny tryb, ale kto napisze plugin...
Przepraszam za ortografie szybko pisałem

Pilugin na to postaram ja zdoby gdyz już na niektorych serwerwach to jest .
Mi się podoba ale jak załatwisz plugin xD
Mi też się podoba tylko czy Kalis lub Banan znaleźli by czas żeby napisać ten plugin
Nawet, nawet...
Pomysł fajny tylko skopiowany z serwera x.x.x
Zamykam
Przekierowanie