MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Połączenie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, mam pewien problem...

Komputer mój ma 6 lat, strasznie laguje MC włącza mi się po 10-20min.

Gdy na MS lub na innym serwie pogram więcej niż 10min to gdy się rozłączne nie mam połączenia, i muszę wyłączać MC i go znowu włączać to zajmuje mi do 30min

Jest to bardzo denerwujace...

Czy ktoś by mi powiedział jak zrobić żeby mieć te połączenie???

Proszę o pomoc
Dotyczy to tylko Minecrafta, czy na innych grach ten sam problem? Zaktualizuj w pierwszej kolejności javę - korzystałem ze starej wersji, po aktualizacji lepiej działało.
Czy podczas gry pobierasz jakieś dane? Torrenty itp? Czy działa coś innego w tle co może kompa obciążać?
(05-February-2015 09:54:35)orzeszek185 napisał(a): [ -> ]Witam, mam pewien problem...

Komputer mój ma 6 lat, strasznie laguje MC włącza mi się po 10-20min.

Gdy na MS lub na innym serwie pogram więcej niż 10min to gdy się rozłączne nie mam połączenia, i muszę wyłączać MC i go znowu włączać to zajmuje mi do 30min

Jest to bardzo denerwujace...

Czy ktoś by mi powiedział jak zrobić żeby mieć te połączenie???

Proszę o pomoc

1. Jak masz stary komputer to sie nie dziw czemu gra odmawia ci "pelnego posluszenstwa", masz sprzet ze przestazalo architektura, polecam zaopatrzyc sie w nowy pc

2. Sprawdz czy zapora systemu / antywirus nie probuje blokowac grze dostepu do internetu.
Dobra pobiore jave a ten antyvirus to chyba nie blokuje mi MC ale thx za pomoc lecą Repki

PS: Naszczęście w planach mam kupić nowy komputer.Tongue
6 lat to wcale nie tak sporo, mój procek i ramy są z 2008 Wink
orzeszek185 - podaj konfigurację, bo tak to raczej wróżenie z fusów. Wtedy można określić czy to wina części, czy może gdzieś indziej jest problem.
Dobra problem rozwiazanySmile

Wystarczylo pobrac najnowsza jave

Do zamkniecia
Przekierowanie