04-February-2015, 21:35:30
Siemka.
Już od dłuższego czasu zastanawiałem się po co są gwiazdki.
*Chodzi mi o te gwiazdki, które widzimy między naszem awatarem, a naszym nickiem.
Gwiazdki te przybywają po przekroczeniu określonej liczby postów, wraz z gwiazdkami zmienia nam się ...
Przydomek ? Np. Na " Senior Member "
Wracając do tematu; szukałem długo, i nie znalazłem po co one są. Więc może zrobić z nich użytek ?
Np. Można zrobić spis, w którym są wypisane przywileje odblokujące się od danej liczby postów/gwiazdek.
Przykłady:
*Od 3 gwiazdek ( lub iluś postów ) mamy odblokowane używanie kolorów itp.
*Od 2 gwiazdek ( lub iluś postów ) możemy prawnie podarowywać nagrody za odkop.
*Od 4 gwiazdek ( lub iluś postów ) nasz głos w ankiecie zaliczany jest x2.
Dane przykłady są bardziej do objaśnienia o co mi chodzi.
Btw. Wiem, że zrobienie czegoś typu, twój głos w ankiecie x2 jest ciężkie lub nie realne ale... Można by rozpisać co możemy robić od iluś postów, a pomocnicy pilnują. ( Zaraz będzie heeejt xD )
Jeżeli mój pomysł się nie przyjmie to chociaż pomyślcie co by zrobić z tymi gwiazdkami.
Pzdr. Młody.
Głosujcie w ankiecie :f
Już od dłuższego czasu zastanawiałem się po co są gwiazdki.
*Chodzi mi o te gwiazdki, które widzimy między naszem awatarem, a naszym nickiem.
Gwiazdki te przybywają po przekroczeniu określonej liczby postów, wraz z gwiazdkami zmienia nam się ...
Przydomek ? Np. Na " Senior Member "
Wracając do tematu; szukałem długo, i nie znalazłem po co one są. Więc może zrobić z nich użytek ?
Np. Można zrobić spis, w którym są wypisane przywileje odblokujące się od danej liczby postów/gwiazdek.
Przykłady:
*Od 3 gwiazdek ( lub iluś postów ) mamy odblokowane używanie kolorów itp.
*Od 2 gwiazdek ( lub iluś postów ) możemy prawnie podarowywać nagrody za odkop.
*Od 4 gwiazdek ( lub iluś postów ) nasz głos w ankiecie zaliczany jest x2.
Dane przykłady są bardziej do objaśnienia o co mi chodzi.
Btw. Wiem, że zrobienie czegoś typu, twój głos w ankiecie x2 jest ciężkie lub nie realne ale... Można by rozpisać co możemy robić od iluś postów, a pomocnicy pilnują. ( Zaraz będzie heeejt xD )
Jeżeli mój pomysł się nie przyjmie to chociaż pomyślcie co by zrobić z tymi gwiazdkami.
Pzdr. Młody.
Głosujcie w ankiecie :f