MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Gwiazdki na forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka.

Już od dłuższego czasu zastanawiałem się po co są gwiazdki.

*Chodzi mi o te gwiazdki, które widzimy między naszem awatarem, a naszym nickiem.

Gwiazdki te przybywają po przekroczeniu określonej liczby postów, wraz z gwiazdkami zmienia nam się ...
Przydomek ? Np. Na " Senior Member "

Wracając do tematu; szukałem długo, i nie znalazłem po co one są. Więc może zrobić z nich użytek ?

Np. Można zrobić spis, w którym są wypisane przywileje odblokujące się od danej liczby postów/gwiazdek.

Przykłady:

*Od 3 gwiazdek ( lub iluś postów ) mamy odblokowane używanie kolorów itp.

*Od 2 gwiazdek ( lub iluś postów ) możemy prawnie podarowywać nagrody za odkop.

*Od 4 gwiazdek ( lub iluś postów ) nasz głos w ankiecie zaliczany jest x2.

Dane przykłady są bardziej do objaśnienia o co mi chodzi.

Btw. Wiem, że zrobienie czegoś typu, twój głos w ankiecie x2 jest ciężkie lub nie realne ale... Można by rozpisać co możemy robić od iluś postów, a pomocnicy pilnują. ( Zaraz będzie heeejt xD )

Jeżeli mój pomysł się nie przyjmie to chociaż pomyślcie co by zrobić z tymi gwiazdkami.

Pzdr. Młody.

Głosujcie w ankiecie :f
Czy ja wiem jestem na neutral

Pomysł nie jest zły aczkolwiek nie bardzo mi to jakoś pasuje.
Gwiazdki są odpowiedzialne za przydomek na forum im więcej gwiazdek tym fajniejszy/lepszy przydomek
jak dla mnie nie ma sensu dodawania im kolejnego zastosowania ;/
A zawsze sie zastanawialem co daja / robia te gwiazdki xD.
Jeżeli gwiazdki są od określonej ilości postów, to zacznie się postnapier... byleby mieć ich więcej. Jak dla mnie - nie wiem czy jest sens dawania z tego tytułu przywilejów.
Ahh... Szukalem jakie moga byc zle skutki tego problemu, nie znalazlem.
Zapomialem o jednym, banalnym - ludzie by zaczeli nabijac posty. Ale coz, " najciemniej pod latarnia ".

W kazdym badz razie, wpis, ile gwiazdek za ile postow plus do tego jaki przydomek byloby fajne Big Grin

Temat rozwiazany. Zamknac/Kosz.

^^
Tw gwiazki to tzw. Tytuły, które uzyskuje się od danej ilości postów. Zawsze można je usunąć, ale komu by się chciało xd
Niee to niech zostana.

Temat dawny, do zamkniecia ;D
Przekierowanie