Chciałbym prosić o dodanie komendy /tpa /tpahere dla vip'ow będzie można łatwiej odnaleźć kolegów i myślę że nie tylko mi tych komend brakuje :/.
Banan napisał "home/sethomy psuja gre i nie sa realistyczne dlatego zostana/zostaly wycofane." więc nie wiem na co liczysz, w realu też jak nie wiesz gdzie jest kolega to sie do niego teleportujesz? :v
Omg ........... to i tak jest gra i nigdy nie będzie realna a vip powinien mieć jakiś wartościowszy przywilej ... Skoro można go nabić wyłącznie za PLN ..
a co z pracą dostawcy? taki svip może mieć 2 kumpli, jeden stanie w restauracji, 2 w rzeźni, a ten ktoś będzie się pomiędzy nimi tepać..
poza tym co za problem napisać na msg "chej spotkajmy się koło vadera/w restauracji/itd.."
ten tryb może nie jest bardzo realistyczny, ale skoro tak jest to po co jeszcze bardziej go odrealniać?
@up Albo "Tepam za free na wakacje"
(01-September-2016 16:37:10)Qsibble napisał(a): [ -> ]@up Albo "Tepam za free na wakacje"
Na wakacjach mozna zablokować możliwość tepania
(01-September-2016 16:35:57)olek1603 napisał(a): [ -> ]a co z pracą dostawcy? taki svip może mieć 2 kumpli, jeden stanie w restauracji, 2 w rzeźni, a ten ktoś będzie się pomiędzy nimi tepać..
poza tym co za problem napisać na msg "chej spotkajmy się koło vadera/w restauracji/itd.."
ten tryb może nie jest bardzo realistyczny, ale skoro tak jest to po co jeszcze bardziej go odrealniać?
Mówisz tak bo nie masz vipa..
Vip ma mozliwosc ustawienia sethome, tpa nie ma nikt, doprowadziloby to do nieuczciwej gry.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!