01-September-2016, 14:58:49
Nazwa użytkownika zbanowanego : Zajebiocha
Jesteś recydywistą?: Nie jestem niewinny XDD
Dlaczego chcesz dostać unbana: Gram na tym serwerze od dwóch lat. Wydałem sporo pieniędzy na ten serwer. na UnBanie zależy mi bardzo,
ponieważ lubię grać na waszym serwerze.
z Góry dziękuje.
Serwer: mineserwer.pl
Dostałem bana za multikonta, których nie używałem od półtorej do 3 Miesięcy.
Zostałem zbanowany przez Gosie, próbowałem jej to wytłumaczyć
ze nie korzystam z tych kont, lecz Gosia napisała ze potrzebuje jakiegoś pozwolenia na mk. Od siebie dodam ze prosząc Gosie, o jakiś dowód nie podała mi go, wiec zostałem zbanoway bez najmniejszego dowodu.
na poprzedniej edycji dostałem już bana za kilka mk Musiałem kupić ub od tamtej chwili nie robię już mk.
@xKornelka nie pisz ze ktoś oszukuje skoro sama robisz to na ms
"Ja nie robię oszustów nie jestem taka"...
ponieważ nie masz dowodu ze korzystałem z jakiegokolwiek mk nie udzielaj się w tym wątku
Jesteś recydywistą?: Nie jestem niewinny XDD
Dlaczego chcesz dostać unbana: Gram na tym serwerze od dwóch lat. Wydałem sporo pieniędzy na ten serwer. na UnBanie zależy mi bardzo,
ponieważ lubię grać na waszym serwerze.
z Góry dziękuje.
Serwer: mineserwer.pl
Dostałem bana za multikonta, których nie używałem od półtorej do 3 Miesięcy.
Zostałem zbanowany przez Gosie, próbowałem jej to wytłumaczyć
ze nie korzystam z tych kont, lecz Gosia napisała ze potrzebuje jakiegoś pozwolenia na mk. Od siebie dodam ze prosząc Gosie, o jakiś dowód nie podała mi go, wiec zostałem zbanoway bez najmniejszego dowodu.
na poprzedniej edycji dostałem już bana za kilka mk Musiałem kupić ub od tamtej chwili nie robię już mk.
@xKornelka nie pisz ze ktoś oszukuje skoro sama robisz to na ms
"Ja nie robię oszustów nie jestem taka"...
ponieważ nie masz dowodu ze korzystałem z jakiegokolwiek mk nie udzielaj się w tym wątku