MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: koniec wakacji! Jeeej! ;-;
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Heeej
Jak widzicie po tytule, tak... Jest juz 01.09 najgorszy dzien ucznia, jej? Z tej okazji chcialam sie was spytac jak spedziliscie wakacje czy siedzieliscie przed kompem tak jak ja i wymowka gdy ktos chcial wyjsc bylo "jestem chora"? Czy moze uprawialiscie 1000 sportow spotykaliscie soe ze znajomymi, wyjezdzaliscie itp. Jeszcze mozecie mi powiedziec jak jestescie przygotowani do szkoły. Ja przykladowo nie mam ksiazek jeszcze. Ani zeszytow ale mniejsza. Ja ide obecnie do 1 liceum i wybralam klase Matfiz. Troszenke sie boje bo slyszalam ze duzo osob w tej klasie pisze po prostu poprawke z matematyki/fizyki. No lol?
Dobra piszcie na doleee. Buziaki
2 Gimba, 100% itemy, 0% podręczniki, w wakacje w lipcu chodziłem wyjezdzalem itd. W sierpniu miałem siostrę na karku (przedszkole zamkniete)
@Edit
Nie no mam na 3 lata ćwiczenia od fizy to podr. 0,01% xD
KOMPIKK
ELO SZKOLA 10MIECH OPIERDALANIA SIE
GOODBYE WAKACJE
(01-September-2016 00:43:42)Arek2131 napisał(a): [ -> ]KOMPIKK
ELO SZKOLA 10MIECH OPIERDALANIA SIE
GOODBYE WAKACJE
Ogarnij się, nie chcemy bluzg na forum...
Już dziś....
[Obrazek: image.php?di=HH0R]
Jak spędziłem wakacje? Pomyślmy... 70% kompik i 30% kumple/rodzina Wink. Tak ogólnie rzecz biorąc to słabo mi przeminęły te wakacje Sad...
Ja nie nolif... Przed kompem spędziłem średnio 3-4 godziny lol...

Wszystko juz do budy mam :v

Na szczęście może dzisiaj sobie na RL pogram Wink
Wstałem, zjadłem śniadanie, grałem cały dzień. Tak mi minęły wakacje :v

Do szkoły przygotowałem sobie wygodną poduszkę do spania na lekcjach.

Przygotowałem nową fryzurę, która pasuje do okularów :v
Ja szczerze mówiąc różnie. Były takie chwile, kiedy byłem tylko przed kompem, ale też były chwile, kiedy żem wychodził na piłkę, "pracował" itp. Zdecydowanie najlepszym momentem tych wakacji, jak i zarówno mojego życia, były Światowe Dni Młodzieży w parafiach, kiedy to ja byłem wolontariuszem. Może to był najbardziej morderczy tydzień w moim życiu, ale atmosfera, organizacja itp. sprawiły, że to był taki przyjemny mordor, którego nie będzie się dało zapomnieć do końca życia Smile
Najpierw byłem w Italii, w regionie Fiurli. Zahaczyłem o Wenecję oraz miałem nocleg w Czechach, w malowniczym Mikulowie
Po powrocie niewiele się działo, jeździłem na basen itd. Popełniłem również głupotę ponieważ wyjechałem na wycieczkę do Warszawy (20 km) w pelne Słońce i upał nie mając wody ni pieniędzy. Czasem na komputerze czasem gdzieś z ekipą szed i tak to minęło. Wczoraj również byłem z osobami z mojej klasy na pizzy celebrujac zakończenie wakacji.
Stron: 1 2
Przekierowanie