31-August-2016, 17:59:34
Stron: 1 2
31-August-2016, 18:03:13
Można, ale takie wymiany są ryzykowne bo tu jest bardzo duża szansa że ten ktoś cię może oszukać widziałem na rpg z 8 takich wymian i tylko 1 przeszła pomyślnie.
Ja osobiście nie radzę ale jak masz program do nagrywania to jak cię oszuka to dostanie perma

31-August-2016, 18:17:16
Taka wymiana jest bardzo ryzykowna bo może ci ktoś zabrać item a ty go możesz potem nie odzyskać... Dlatego ja takie wymiany traktuję jak papier do toalety.
31-August-2016, 18:44:17
Potwierdzam mnie już tak 2 typów oszukało. A i jeszcze 1 jak ktoś, by mi chciał kupić gangstera za bazuke to piszcie. Jestem uczciwy
Możecie proponować inne przedmioty w zamian za gangstera. Dam naprawdę dużo, bardzo mi zależy na możliwości stworzenia najlepszego gangu na serwerze!

31-August-2016, 18:48:10
Mnie ktoś oszukał z całego seta policyjnego i bazooki
31-August-2016, 18:52:28
Mnie na razie tylko ze spodni i klaty diax i strzelby bojowej, czyli prawie nic nie straciłem.
31-August-2016, 18:58:35
Nie można. Regulamin o tym bardzo wyraźnie pisze. Już Wam cytuję:
§3 Zasady Ogólne - Regulamin serwera
10.Na serwerze obowiązuje całkowity zakaz handlu przedmiotami czy wirtualną walutą za prawdziwą gotówkę lub inne realne dobra. Jedyną ofertą sprzedaży jest oferta przedstawiona na stronie mineserwer.pl/sklep/ Gracze ani moderacja serwera nie mają prawa do sprzedaży takich dóbr.
10.Na serwerze obowiązuje całkowity zakaz handlu przedmiotami czy wirtualną walutą za prawdziwą gotówkę lub inne realne dobra. Jedyną ofertą sprzedaży jest oferta przedstawiona na stronie mineserwer.pl/sklep/ Gracze ani moderacja serwera nie mają prawa do sprzedaży takich dóbr.
31-August-2016, 19:39:23
Nie zauważyłem @up, przepraszam bardzo, napisałeś kilka sekund przede mną
Nie zauważyłem @up, przepraszam bardzo, napisałeś kilka sekund przede mną

31-August-2016, 19:49:08
(31-August-2016 19:39:23)Kapo44 napisał(a): [ -> ]Nie zauważyłem @up, przepraszam bardzo, napisałeś kilka sekund przede mnąJak mogłeś nie zauważyć? Chcesz zrobić z nas głupców? Przecież Twój post został napisany około 40 min po moim, więc nie okłamuj nas o jakieś kilka sekund. Chciałeś nabić posta i tyle minus.
31-August-2016, 19:55:28
@up Widzę że ktoś tu ma za przeproszeniem ból tyłka, bo nie zauważyłem jego postu i od razu myśli że nabijam sobie posty. Przeprosiłem grzecznie a ty od razu wziąłeś to za byle jakie kłamstwo. Naprawdę mi takich szkoda...
Stron: 1 2