MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Wymiany
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Można wymieniać sie ze np ja daje koledze jakaś broń lub cos a on mi kupi Gangstera?
Można, ale takie wymiany są ryzykowne bo tu jest bardzo duża szansa że ten ktoś cię może oszukać widziałem na rpg z 8 takich wymian i tylko 1 przeszła pomyślnie.Smile Ja osobiście nie radzę ale jak masz program do nagrywania to jak cię oszuka to dostanie perma
Taka wymiana jest bardzo ryzykowna bo może ci ktoś zabrać item a ty go możesz potem nie odzyskać... Dlatego ja takie wymiany traktuję jak papier do toalety.
Potwierdzam mnie już tak 2 typów oszukało. A i jeszcze 1 jak ktoś, by mi chciał kupić gangstera za bazuke to piszcie. Jestem uczciwy Heart Możecie proponować inne przedmioty w zamian za gangstera. Dam naprawdę dużo, bardzo mi zależy na możliwości stworzenia najlepszego gangu na serwerze!
Mnie ktoś oszukał z całego seta policyjnego i bazooki
Mnie na razie tylko ze spodni i klaty diax i strzelby bojowej, czyli prawie nic nie straciłem.
Nie można. Regulamin o tym bardzo wyraźnie pisze. Już Wam cytuję:
§3 Zasady Ogólne - Regulamin serwera
10.Na serwerze obowiązuje całkowity zakaz handlu przedmiotami czy wirtualną walutą za prawdziwą gotówkę lub inne realne dobra. Jedyną ofertą sprzedaży jest oferta przedstawiona na stronie mineserwer.pl/sklep/ Gracze ani moderacja serwera nie mają prawa do sprzedaży takich dóbr.
§3 Zasady Ogólne - Regulamin serwera
10.Na serwerze obowiązuje całkowity zakaz handlu przedmiotami czy wirtualną walutą za prawdziwą gotówkę lub inne realne dobra. Jedyną ofertą sprzedaży jest oferta przedstawiona na stronie mineserwer.pl/sklep/ Gracze ani moderacja serwera nie mają prawa do sprzedaży takich dóbr.

Nie zauważyłem @up, przepraszam bardzo, napisałeś kilka sekund przede mną Tongue
(31-August-2016 19:39:23)Kapo44 napisał(a): [ -> ]Nie zauważyłem @up, przepraszam bardzo, napisałeś kilka sekund przede mną Tongue
Jak mogłeś nie zauważyć? Chcesz zrobić z nas głupców? Przecież Twój post został napisany około 40 min po moim, więc nie okłamuj nas o jakieś kilka sekund. Chciałeś nabić posta i tyle minus.
@up Widzę że ktoś tu ma za przeproszeniem ból tyłka, bo nie zauważyłem jego postu i od razu myśli że nabijam sobie posty. Przeprosiłem grzecznie a ty od razu wziąłeś to za byle jakie kłamstwo. Naprawdę mi takich szkoda...
Stron: 1 2
Przekierowanie