Witam.Chciałbym się zapytać administracji kiedy będzie reset pieniędzy na WD?I czy klasy oraz statystyki zostaną wyczyszczone?Proszę o szybką odpowiedź.
Banan mówił w filmie ze tylko kasa zostanie usunięta, jak informacji nie ma jeszcze na serwerze to nie ma co się stresować. Wszelkie odblokowane klasy czy tez dodatkowe bronie zostają, najprawdopodobniej restart zostanie zrobiony dopiero w poniedziałek a informacja na serwerze pojawi się jutro.
Znaczy się, że na uj robiłem ciągle taktykę mostową? I teraz te 4,5k od nowa...
No ale cóż, mam nadzieję że będzie się łatwiej zarabiać.
Minik oczywiście ze tak, będzie sie dostawać $$ za niszczenie kamienia dusz za wygrana gre i całkowite zniszczenie kamienia dusz
(04-February-2015 11:49:41)KalisPro napisał(a): [ -> ]Minik oczywiście ze tak, będzie sie dostawać $$ za niszczenie kamienia dusz za wygrana gre i całkowite zniszczenie kamienia dusz
Jednak poziomy nie będą wprowadzone?
kiedys byl taki plan, ale nie zostalo to zaimplementowane do gry, wiec zostalo usuniete i zastapione czyms innym
Za niszczenie kamienia kasa?
Spełniło się!
Tak nareszcie, gracze będą go niszczyć chętniej niż stać i wbijać kile oraz kasę bo tak też się zdarzało!
No, jak teraz $ za kamien to bedzie takie branie, ze strach tam stac xD
Takie urozmaicenie WD jest dobrym krokiem do przodu.
Strach stać? Jak dla mnie to będzie podwójna przyjemność - stoisz na obronie i dostajesz kasę.