Mam pytanie
Dlaczego nie widze wcale Policji.
Pokazywało mi się ze 100 razy że pojawiła się ale jej nie widziałem.
Nie wiem czy tylko ja tak mam.
Prosze o wyjaśnienie.
Też to zauważyłem.
Wszelkie inne ZOMO, OMO, ORMO się pojawia, tylko nie policja.
OMO - mogą obić.
ORMO - oni również mogą obić.
ZOMO - zwłaszcza oni mogą obić.
Zauważyłem to także jakiś czas temu prosta odpowiedź
Policja w jakiś sposób się zbugowała i nie pojawia się .Nie jedyny tak masz

Policja zamiast łapać gangsterów na komisariacie się
obijają.
PS. Kalis zagoń ich do pracy

IceDog pączkami się objadają xDDD

Zacytuję to co KalisPro napisał
" Na mineserwerze randomowo sie respi albo sie pojawia policja albo nie, czasem moze ci sie pojawic jeden policjant a nastepnym razem wszystkie jednostki, na miecraftowo jest calkowicie inny plugin na mineserwer jest inny bo sie serwer zawieszal i wylaczal, ale zobacze moze przywroce stare ustawienia dla testu ale na pewnie nie teraz w nocy, jak bedzie wiecej graczy to wtedy "
Cytat:Zacytuję to co KalisPro napisał
" Na mineserwerze randomowo sie respi albo sie pojawia policja albo nie, czasem moze ci sie pojawic jeden policjant a nastepnym razem wszystkie jednostki, na miecraftowo jest calkowicie inny plugin na mineserwer jest inny bo sie serwer zawieszal i wylaczal, ale zobacze moze przywroce stare ustawienia dla testu ale na pewnie nie teraz w nocy, jak bedzie wiecej graczy to wtedy "
No tak tylko że piszę że policjant się pojawił ale nie pojawia się jak np SWAT lub Snajper
Zabilem z 10 graczy i jak zabilem to zaraz policja czy to snajpier czy swat sie kolo mnie pojawil...
Kalis piszę że się pojawił ale pojawia się tak naprawdę tylko Sniper i SWAT bo Policjant nawet jeśli pisze to nie pojawia się