MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Propozycja] Atak Zombie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
W związku z tym ze banan prosił o propozycję do jakiś ataków ja się wypowiem...
W jakiejś części miasta by powstał cmentarz, tam w pełni księżyca powstawały z grobów zombie i szkielety, w czasie ataku zablokowana by była możliwość pracy oraz by panowała epidemia.
Cmentarz mogę przygotować sam i podesłać, również by zablokowana część lokacji bo by je przejęli nieumarli, takie lokacje można odbić walcząc z przeciwnikami. Pozdrawiam
O ile mi wiadomo w minecrafcie każdej nocy jest pełnia księżyca...
Pomysł fajny, ale nie na RealLife.
Niestety nie jest to tryb o Apokalipsie..
Taki tryb to MineZ, ale jest on całkowicie do poprawy.
Podsumowując - na nie.
Jedyne co z tymi najazdami to fajnym pomysłem były klęski żywiołowe.
@up2 By się ustawilo ze np. co 15 dni jest pełnia Confused
Lepiej by było jakiś atak terrorystów hehe
(31-August-2016 11:28:47)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]Lepiej by było jakiś atak terrorystów hehe
Albo najlepiej dodać uchodźców hehe
Anty miałby co robić, ale niestety pomysł zupełnie w pupke jeżeli chodzi o Real Life. Czy w życiu widziałeś aby z grobów wychodziły zombie? ;-;
Prawdę mówiąc zombie faktycznie nie będą pasować ale już mam koncepcje dorobienia elementów fabularnych wojska/wojny, dobudować elementy wojska... być moze też czołgi (jako element misji).
(31-August-2016 11:57:41)Admin napisał(a): [ -> ]Prawdę mówiąc zombie faktycznie nie będą pasować ale już mam koncepcje dorobienia elementów fabularnych wojska/wojny, dobudować elementy wojska... być moze też czołgi (jako element misji).

Tez o tym myślałem ale myślałem ze to odrzucisz, zombie i szkielety w txt wojska, zablokowana praca i cześć lokacji, uchodzący, terrorysci,na czas wojny kazdy chłopak by mil range /Żołnierz/, a kobiety by uciekały z kraju, ograniczona swoboda, jedzenie itp.
Najlepiej było by zrobić Irak Afganistan i tp..... Tam by przesiadywali terrorysci i czasem robili by jakieś zamachy lub naloty.
Stron: 1 2
Przekierowanie