MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Mam prośbe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam chciałbym poruszyć sprawę związaną z RPG i regulaminem a dokładniej :

9.Serwer może zostać zrestartowany, wyłączony, zmieniony - w takim przypadku nie przysługują żadne rekompensaty dot. posiadanych przedmiotów czy rang. 

Jest dużo wątków że ktoś przez restart stracił przedmiot i chciałbym prosić aby ten problem został rozwiązany.
Oczywiście serwer nie odpowiada za ity ...
Ale żeby zapobiedz takiemy problemowi jest rozwiązanie - Alert

Alert : Za 3 minuty serwer zostanie zrestartowany ...

Jestem przekonany że to wystarczy bo wystarczy że ktoś kto zbierał na różdżkę blogosławienstwa przez pól roku i przez restart całe zbieranie pojdzie sie jeb...
w minute.

A zresztą ta zasada jest krzywdząca oczywiście bedzie napisane że będą oszukiwać itp.

Ale zapobiedz temu moze alert i jak ktos przeczyta alert to w tym czasie się nie wymieni albo coś.

Zanim napiszesz mi odpowiedz to powiedz jak byś się czuł jakbyś za ciężko zarobione dolarki kupił zestaw tyraela otworzył i dropnie wzmocnione ostrze tyraela i to stracisz przez restart ...
Też przez to straciłem parę rzeczy.........
Ja jestem na TAK.
zero wiedzy w zakresie minecraft... gdy już jest restart to na pewno nie planowany, więc na nic twoje teorie.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie