MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] Nieznajomy2000
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : Nieznajomy2000
Jesteś recydywistą?: Tak, ale to już było z rok temu
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dostałem bana za powiedzenie, że RPG to gó*** ( złe słowa wybrałem chciałem napisać, że jest słaby). Nie można wyrazić własnej opinii? Słowa mi się pomyliły, ale potem napisałem, że jest słaby i przeprosiłem za tamto słowo. Nie obraziłem Banana bo to tylko opinia.
Serwer: MineSerwer
Przepraszam że się wtrącę ale powinieneś napisać jakiego bana dostałeś. Jeśli jest to ban permanentny to według mnie to lekka przesada. Jest to tylko moja opinia.
Tak, dostał Bana permanentnego. W sprawie bana mogę powiedzieć tyle: Uważaj co mówisz. Poczekaj, aż się inni wypowiedzą. Masz jakieś małe szanse na unbana, ale masz.

P.S. Pozdrawiam Smile
Akurat to Banan mnie zbanował. Po prostu użyłem nieodpowiedniego słowa, bo chciałem napisać, że tryb jest słaby. Chyba każdy ma prawo powiedzieć co mu się nie podoba? Nie chciałem go obrazić.
Wyrażenie swojej opinii to jedno, każdy może to zrobić. Ale chyba zapominasz o konsekwencjach za to, co się mówi.
Jak powiem że nienawidzę czarnych, to od razu będę oskarżony o razism.
Jak powiesz że serwer to gówno, to licz się z banem.
Jezeli zacznę wyzywać każdego od idiotów ale dodam, "że to moja opinia" to znaczy że się nie liczy?
Cytat:Dostałem bana za powiedzenie, że RPG to gó*** ( złe słowa wybrałem chciałem napisać, że jest słaby)
Fajny dobór słów, ale to mi siębardziej podoba

Najprościej zwalić winę na wolność słowa i wyrażanie opinii. Skoro serwer słaby, to po co pisać prośbę o ub.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie