Chciałbym prosić o usunięcie możliwości robienia portalu Endermana na Spawnie potworów ponieważ gracz nowicjusz w tej klasie tam zrobi i to utrudnia grę a przecież wcale tam się nie przydaje.
to potrafi graczy zbugować w portalu i wyjść nie można
(03-February-2015 19:11:31)ironhide napisał(a): [ -> ]to potrafi graczy zbugować w portalu i wyjść nie można
Ja tak nie mam. Z tego co wiem Banan nagrał film i mówił że tak było i to naprawił więc nie wiem o czym mówisz...
W pewnym sensie pomaga:
Masz klasę bossa i walczysz, spadają ci serca, teleportujesz się mapą na spawn potworówi żyjesz, a tak koniec gry dla bossa.
(03-February-2015 19:13:55)g3g3r napisał(a): [ -> ] (03-February-2015 19:11:31)ironhide napisał(a): [ -> ]to potrafi graczy zbugować w portalu i wyjść nie można
Ja tak nie mam. Z tego co wiem Banan nagrał film i mówił że tak było i to naprawił więc nie wiem o czym mówisz...
czasem jednak znów tak bywa
*Tak czasem to jeszcze buguje
Tylko że chodzi o Noobermany, które robią to DOKŁADNIE nad spawnem. I wtedy w uj gra dopóki nie zjawi się pan pająk i creeper.
Ja wm nawet skąd takie noobendery się biorą u potworów
Niech dodadzą przynajmniej opcje endermanowi "zniszczenie portalu" i nowy będzie mógł stworzyć.
Ale użyć można tylko 1 raz.
jak ktoś utknął w portalu endermana to może po prostu napisać /ehome