MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pytanie+Pomysł
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Pytanie. Jaki jest drop na Katanę enchantowaną z Ninja?
Pomysł. Pomysł na questa będzie to quest w szpitalu trzeba uratować ciężko rannego Pacjenta (Villagera) po wypadku samochodowym (URATOWAĆ GO TRZEBA BO LEKARZE NIE MAJĄ POMYSŁU JAK GO WYLECZYĆ) pacjent będzie na ostatnim piętrze szpitala trzeba bo przenieść do taksówkarza na dole taksówkarz zawiezie was do lekarza wojskowego gdzie lekarz wojskowy go uleczy, ze skrzynki trzeba wziąść
Order pomocy i przynieść bo NPC.

Mam nadzieję że się spodobało.
3 razy nie dziękujemy.
Taki quest już jest do zamknięcia temat dziękuję dowidzenia, dobranoc.
Czemu ty ciągle kopiujesz czyjeś pomysły.
1. Bez map.
2. Zmieniasz tylko sytuacje oraz miejsce oraz otoczke Questa.
3. Nie rób tak więcej daje ci ujemną repkę, gdyż ten pomysł jest chory. Czytając to myślę, jak na to zareaguje banan, bo on wymyślił tamten Quest,zresztą bardzo fajnie go wymyślił, a ty kopiujesz jego autorskie pomysły i przerabiasz na swoje, że niby "Sam wymyśliłem, co o tym myślicie?". Na dodatek piszesz jeszcze o tym wątki. Już mogłeś napisać na PW do banana. Na forum powinno się wstawiać już jakieś gotowe Questy z mapą itp, a nie "Co o tym myślcie, bo nie wiem czy robić mapę i tak dalej?".

POMYSŁ DO ŚMIETNIKA MOIM ZDANIEM.

A co do Katany, tak dropi z Ninja lub kiedyś dropiła.
Dinner szkoda się na goscia rozpisywać. Pewne osoby są nie wyuczalne.
Spadłem z krzesła razy 50 i rąbłem czołem o parapet jak ten post zobaczyłem . Ps: lepiej wyjdz z forum bo pomysły głupie a na serwie i tak nie pograsz dzieki grove.
Lepiej od razu usun wątek zanim banan zobaczy. NIE ZGAPIAJ PROPOZYCJI INNYCH!!!
Tak jakby zamienić BigTower na szpital, a gościa przesłuchującego na lekarza wojskowego. Totalna kopia. W pewnym momencie jak to czytałem na telefonie, to miałem wrażenie, że to jakiś żart.
Po 1. Ściągasz z questa od gangsterów Po 2. Nie przemyślałeś i jest to pomysł głupi Po 3. Nie ma szans że banan to doda. Jeśli obraziłem to przepraszam.
Dobra, nie piszcie nic więcej bo to będzie czyste nabijanie postów... Moim zdaniem jakieś 10-20 pkt ostrzeżenia powinien dostać albo bana na 2-3 dni na forum... Czekamy na wypowiedź banana ;v
[G] K
Stron: 1 2
Przekierowanie