MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ale macie fajny AntyCheat!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Byłem na serwerze Mineserwer.pl jak zwykle, wbiłem se na Kits Pvp żeby się poklepać jak to bywa wszędzie są aury albo ktoś (stiv) ma skrypty powiem tak
macie do dup* AntyCheata banuje na jakiś ruski miesiąc nagrałem filmik jak wyglądają dzieci z aurami proszę bardzo administracją:
file:///C:/Users/Leniwiec/Desktop/Ale%20macie%20%20ANTYCHEATA.mp4

Proszę jak najszybciej ich zbanować no bo po nagraniu napisałem, że już mają bana to spam był bardzo dzięki ci ConroYT

No widzicie i jeszcze żeby ten antycheat był o wiele lepszy bo teraz takie 2/10 a, porządny serwer ma antycheata 10/10 Dziękuje Dowidzenia Dobranoc!
Wrzuć film na YouTube i daj linka do filmu... Bo tego co dałeś nikt nie zobaczy...
A jeśli chcesz złożyć skargę, to napisz ją w dziale: Skargi/Odbanowania i zastosuj się do wzoru skargi...
Co do filmiku to nie można go właczyć, wejdz na yt, zaloguj sie, i w prawym górnym rogu bedziesz miał przycisk "przeslij" i potem daj link do filmu :v

A co do ac to zaproponuj lepszy jak ci sie nie podoba ;v Niedługo będą nowi policjanci wiec jest szansa że aur bedzie troche mniej ;v
To jest najlepszy antycheat. Jaak stworzysz lepszy to wtedy mozesz pisac takie watki.
A jak widzisz cheatera to go zglos a nie lamentuj.
Tak jak moi poprzednicy, daj lepszy anty-cheat a nie wypominasz ADMINISTRACJI że antycheat nie działa,
to jest najlepszy w polsce (chyba). Ale możesz przecież pomóc w tym, zajmie Ci to ok. 5 minut, wrzucisz filmik, napisz skargę, w dziale: "skargi/odbanowania" dostosuj się do wzoru, pare minut, a już nie ma cheatera Smile
(30-August-2016 20:24:55)ILoveGameMS napisał(a): [ -> ]Tak jak moi poprzednicy, daj lepszy anty-cheat a nie wypominasz ADMINISTRACJI że antycheat nie działa,
to jest najlepszy w polsce (chyba). Ale możesz przecież pomóc w tym, zajmie Ci to ok. 5 minut, wrzucisz filmik, napisz skargę, w dziale: "skargi/odbanowania" dostosuj się do wzoru, pare minut, a już nie ma cheatera Smile
Danie filmu na jutuba nie trwa 5 min Wink czasem nawet 15 minut daje na yt 1min film
@topic Podlinkuj lepszy AC to pogadamy, ją się cieszę ze AC w ogóle BANUJE.....
@MaciekZMajkrafta
Akurat wstawianie na yt film do skargi w moim przypadku trwa niecałą minutę, ja nie wiem co ty tam wstawiasz jak 15 min. Ci schodzi....
(31-August-2016 11:05:39)Emperor napisał(a): [ -> ]@MaciekZMajkrafta
Akurat wstawianie na yt film do skargi w moim przypadku trwa niecałą minutę, ja nie wiem co ty tam wstawiasz jak 15 min. Ci schodzi....
Mieszkaj na takim zadupiu co ja to pogadamy Confused
@Topic
Brak Wzoru
Brak Dowodów
Zły Dział
+Nazekanie na najlepszy AC
=*KoSz*
Najlepszy ac to nie jest
Stron: 1 2
Przekierowanie