Cześć ,mam taki problem co kupić... Mam już 3/4 seta policji i brakuje mi tylko butów [mam wojskowe buty]. Chciałem kupić buty policyjne i mieć to z głowy lecz przyszedł mi pomysł żeby kupić PSG-1 ,magnum czy może buty policji... Jak coś mam katanę ,Barret CAL [nie chodzi mi o pistolet] ,dester dealge ,strzelbę bojową ,m4a1 i to wszystko. Powiedzcie co wybrać.
Najważniejsze: ile masz $?
mam 2 k lecz staram się uzbierać 10 k. Wiem że planowanie na zapas nie jest zbyt dobre lecz chciałem się po prostu zapytać.
Buty Police potem strzelbę bojową psg-1 a magnum ci nie potrzebny
mam strzelbę pisałem przecież :/.
1. Magnum. Nie kupuj go bo desert eagle jest lepszy.
2. Buty Policyjne. Nie dają jakoś super więcej ochrony, bo tylko pół tej ikony zbroji. Minusem jest to, że się szybko niszczą.
3. PSG-1 daje tylko jeden HP więcej, jeśli często strzelasz ze snajpy to może poczujesz różnice. Raczej nikt na niego nie narzeka.
+4. Broń Myśliwska. Gwarantuje ci, że jak ją kupisz to nie pożałujesz. Zabija gościa bez lub czasem z setem na dwa hity. Nie wiem jak to wygląda w przypadku strzelby bojowej.
Moja rada: sprzedaj barret 50 cal, dozbieraj trochę i kup PSG-1, ale ja na twoim miejscu bym sprzedał bojową i kupił myśliwską.
Kup m60 najlepszą broń w grze

zabija na 4 hity, bardzo celny i dobry na każdy dystans.
Kup sobie PSG-1 lub Broń Myśliwką
Z tą strzelbą bojową to chodziło mi właśnie o broń mysliwską (zawsze mi się tę bronie mylą) ;v
Zgadzam sie z walcownikiem