MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Apel do Banana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam chciałbym poruszyć tutaj tematów boskich itemów, dostawanie ich na początku gry jest paskudne ponieważ gracze z innych teamów często jest tak że ktoś z wrogiego teamu jest na spawnie mojego teamu gdy się pojawiam dostaje boskie a on mnie odrazu deda zanim się ogarne proponowałbym znowu dodać komendy ponieważ boskie odrazu po wejściu do gry są bez sensu.
Ja bym dodał jedną komende i by przyzywała wszystkie boskie odrazu ;/
To je dobre komenda np. /Boskie
Dobry pomysł @up2. Jedną komendą można przywołać wszystkie aktualnie zakupione Boskie Bronie.
Zgadzam się
Jestem na TAK .
Wspominałem o tym kiedyś i banan powiedział ze tego nie zmieni.
Oczywiście że jestem na TAK
Napiszcie plugin tak żeby był kompatybilny z wd i nie powodował Łagów

Lagow*
@Grzesiek: nie każ im pisać pluginu bo i tak nikt z tych co się wpisał, tego nie zrobi...

Brak komendy na boskie sprawił iż 1 próg utrudnień został złamany - ograniczenie czasowe. Pomyślcie chociaż, ktoś dołączył do gry i wziął ity, w następnej rundzie nie będzie mógł ich od początku wziąć a dodanie jakiejkolwiek komendy, nieważne że na każde boskie za 1 wpisem, wiązałoby się z tym iż trzebaby było przywrócić ogranicznik...

Jak mi ktoś powie że ogranicznik można olać to gratuluję mu pomysłu, już widzę jak każdy kto ma wykupione boskie przywołuje je co sekundę i ma ich nieskończoność...

Poza tym jakby to miała być 1 komenda to musiałaby sprawiać aby gracz dostawał tylko to co zamówił a nie wszystko, bo inaczej to SMS byłyby zbędne i musiałby istnieć 1 na wszystko naraz...

Jest tak naprawdę wiele powodów ale Banan już dawno wypowiedział przy tym ostatnie zdanie...
Stron: 1 2 3
Przekierowanie