MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Grafika
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Pod tym postem możecie zamawiać różnego rodzaju grafikę: Od avatarów na forum, przez sygnatury, aż po banery i avatary na YouTube.

Uwaga! Maksymalnie do 5 osób na raz! Następna osoba będzie musiała czekać na swoją listę!

Lista
TheShadowDead
Gracjan
DevilxShadow
Koksu449
Kornik

Przykładowe prace znajdziecie na profilu Anty'ego oraz w sygnaturze ZostanZywym!
Chciałbym nowy avatar na YT z Napisem Pawlo, gdyz obecny jest slaby bo ja go robilem Tongue Kolory raczej ciemne Smile
Ja natomiast chciałabym jakaś fajną Sygnaturę Smile (Mogłoby się znaleźć coś z One Direction) Kolory to już sam uzgodnij Smile
Hmm Lordzik
Taką grafikę na Forum z napisem WoLf
Pamiętaj ma być zaje***** xdd
Ja poproszę awatar na YouTube wraz z bannerem na yt, na awatarze Napis MineFox i jego logo, a na banerze tez napis MineFox.pl, wraz z IP i jakiesz szczególy, żeby ładnie wyglądał, pozostawiam twojej wyobraźni
Ja chcę Banner Na YT, Ma być napis: DevilxShadow i na tym bannerze mają być: Pokemony, Gothic i Wiedźmin ;v I najwyżej jeszcze Teletubisie xD Albo pokemony
Po proszę sygnature o mewtwo kiedy walczy z charizardem lub gdy Mega ewolułuje z napisem flare z moim nickiem lub zielonym neonowym a resztę dodaj od siebie (Tak nie chce mi się takiej robić)
Lista pełna! Po stworzeniu prac otworzę ją ponownie
ok poczekam
Pawlo prosił w wątku o grafikach o avatar na YouTube. Oto efekty mojej pracy:

[Obrazek: image.php?di=MU62]

Download: http://chomikuj.pl/jjaypghd.pl

Jeżeli chcesz podobnego, napisz w moim oficjalnym wątku o grafice! Na pewno prędzej czy później to dostaniesz! Ale zostaw +! To bardzo motywuje.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie