Pod tym postem możecie zamawiać różnego rodzaju grafikę: Od avatarów na forum, przez sygnatury, aż po banery i avatary na YouTube.
Uwaga! Maksymalnie do 5 osób na raz! Następna osoba będzie musiała czekać na swoją listę!
Lista
TheShadowDead
Gracjan
DevilxShadow
Koksu449
Kornik
Przykładowe prace znajdziecie na profilu Anty'ego oraz w sygnaturze ZostanZywym!
Chciałbym nowy avatar na YT z Napisem Pawlo, gdyz obecny jest slaby bo ja go robilem

Kolory raczej ciemne

Ja natomiast chciałabym jakaś fajną Sygnaturę
(Mogłoby się znaleźć coś z One Direction) Kolory to już sam uzgodnij
Hmm Lordzik
Taką grafikę na Forum z napisem WoLf
Pamiętaj ma być zaje***** xdd
Ja poproszę awatar na YouTube wraz z bannerem na yt, na awatarze Napis MineFox i jego logo, a na banerze tez napis MineFox.pl, wraz z IP i jakiesz szczególy, żeby ładnie wyglądał, pozostawiam twojej wyobraźni
Ja chcę Banner Na YT, Ma być napis: DevilxShadow i na tym bannerze mają być: Pokemony, Gothic i Wiedźmin ;v I najwyżej jeszcze Teletubisie xD Albo pokemony
Po proszę sygnature o mewtwo kiedy walczy z charizardem lub gdy Mega ewolułuje z napisem flare z moim nickiem lub zielonym neonowym a resztę dodaj od siebie (Tak nie chce mi się takiej robić)
Lista pełna! Po stworzeniu prac otworzę ją ponownie
Pawlo prosił w wątku o grafikach o avatar na YouTube. Oto efekty mojej pracy:
Download:
http://chomikuj.pl/jjaypghd.pl
Jeżeli chcesz podobnego, napisz w moim oficjalnym wątku o grafice! Na pewno prędzej czy później to dostaniesz! Ale zostaw +! To bardzo motywuje.