MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : kacper231231
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chciałbym dostać UB Ponieważ sprzedawałem ity za sms na Boskie ity na WD bo myślałem, że to nie jest karalne a kończyłem gre na RPG Ponieważ jak wcześniej z 1 miesiąc temu kupywałem itemy na RPG od kolose6868 za sms na vipa i pozniej na Rog na WD była przy nas Gosia patrzyła na wymianę nie zbanowała nikogo to myślałem iż karalne to niej jest bo sama pomocniczka patrzyła to miałem pewność. Chcę dostać 2 szanse teraz wiem jak wygląda sprawa i zasady bo miałem mętlika w głowie inni pisali : "Wymiana na własną odpowiedzialność " a jak już mowilem to Gosia patrzyła na wymianę i chciałbym, żeby zabrała głos w tym Temacie ponieważ sytuacja wygląda nieuczciwie Bana dostałem o 14:00 kolose6868 pisał że wyśle 3 sms na boskie ity na WD za all moje ity na RPG a on pewnie mówił innym na ts3. Prosze o Unbana i wręcz szybko rozpatrzenie sytuacji Z góry Dziękuje.
Serwer: Mineserwer.pl
Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.
(29-August-2016 14:20:52)Nieznajomy2000 napisał(a): [ -> ]Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

Jak już napisałem Gosia patrzyła na to i nic nie mówiła, więc myślałem, że tak można.
Proszę o wypowiedź administracji
A kto cie zbanował ?
(29-August-2016 14:45:54)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]A kto cie zbanował ?

Nie jest napisane.
Mniejsza o to

10.Na serwerze obowiązuje całkowity zakaz handlu przedmiotami czy wirtualną walutą za prawdziwą gotówkę lub inne realne dobra. Jedyną ofertą sprzedaży jest oferta przedstawiona na stronie mineserwer.pl/sklep/ Gracze ani moderacja serwera nie mają prawa do sprzedaży takich dóbr.
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=E5LF
to mówi wszystko chciałeś sprzedać przedmioty za 3 smsy
Grzesiek przedstawił ci punkt w regulaminie który o tym mówi Smile
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie