MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Mineserwer kreatywny DZIAŁKI BŁĄD PROBLEM
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam taki problem że kiedy ktoś chce wejść na moją działkę jest zdenowany i nawet jak go oddenuje to i tak nie może wejść jedyny sposób to dodanie takiej osoby co w sumie jest bezsensu ponieważ bawienie się w parkoury itp co jest w sumie najlepsze na takich serwerach jest w sumie w moim przypadku "zabronione" bo każdy ma dena proszę o naprawę tego ponieważ chciałbym właśnie tak się pobawić w takiego sklepikarza itp. proszę o jak najszybszą pomoc :/AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryHuhHuhHuhHuh
Spróbuj /p undeny * :v
/p undeny all
Nie czytasz dokładnie napisałem że nawet jak napisze /p undeny to dalej jest zdenowany nawet jak wpisze /p informacje to nikt nie jest zdenowany bo w sumie od razu są zdenowani nie wiem dlaczego

a co do /p undeny all wtedy oddenowuje gracza z nickiem all a nie jako all wszyscy Smile
Ale ty masz deny WSZYSTKICH graczy a nie poszczególnych więc musisz odblokować działkę.
Wpisz /p undeny * te gwiazdke, byłem u ciebie na działce http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=KS3R
to ci pomoże ;v

"Naprawione" można zamknąć
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie