MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Lagi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam na mineserwer po południu są straszne lagi i nie da się grać na większości trybach. Czy nie dało by się jakoś zmniejszyć tych lagów ??
Może lepsza maszyna jak by się dało.
Zgadzam się z przedmówcą. Gram na serwerze tylko wieczorem, gdy nie ma już tylu ludzi. Popołudniami zwyczajnie nie da się grać.
ja na przyklad nie moge wejsc na tryb party game a jest 19 ludzi i pisze ze jest cale zapelnione !
Lepsza maszyna zależy od Kalisa.
Powiem tak, staram sie robic co w mojej mocy aby lagow nie bylo, a jak widze ze sa to zawsze cos zrobie aby nie bylo owych cofek, mineserwer i tak to moja perelka top 1 w naszej sieci zaraz za nim jest minefox ale i tak mineserwer uzywa ponad 4 dedyki wiec lagi sa tez dlatego ze atakuja nasz serwer....
4 dedyki, czyli mam rozumieć że chodzi o Minefox, RoyalCraft i Minecraftowo.
Nie. Sam MS działa na 4 dedykach. Lagi są przez ataki noobowskich 20-slotowych serwów, które myślą, że są fajne w ten sposób.
"Mineserwer uzywa ponad 4 dedyki"
(02-February-2015 22:40:04)kero napisał(a): [ -> ]4 dedyki, czyli mam rozumieć że chodzi o Minefox, RoyalCraft i Minecraftowo.
Nie oto chodzi rozumiesz ten cały serwer jest złożony z mniejszych serwerów
Dobra dzięki Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie