Ogółem levele prawie nic nie znaczą i mam pomysł żeby to zmienić.
W gta jest mapa los satnos z gta sa a w gta były 3 miasta i gdyby ktoś miał 100 lvl odblokował by se 2 miasto gdzie byłyby nowe qesty itp i np jakiś czas później gdyby ktoś miał 500 lvl by se odblokował ostatnie miasto dało to by sens zbierania lvl zresztą jest napisane że odblokują jakieś qesty wiec napiszcie co o tym myśli cie.
Ciekawy pomysł daj diaxa

progi lvl'owe zbyt wysokie to jakby robić kolejne wymiary, miasta i questy dla 2-7 graczy, szkoda czasu, a sam pomysł na więcej miast się sypie. Gracze chodzili by pomiędzy dwoma, przez co ulice by się przerzedziły. W dodatku główna przeszkoda Kto ma to zrobić?! zbuduj mapy, zaprogramuj questy, wtedy pogadamy /albo i nie, bo ten tryb to koncepcja szybkiego, on ma już dużo swoich pomysłów.. sam twój pomysł na zastosowanie lvl'i jest wymyślony na siłę siedząc prawdopodobnie na kiblu ( xd ) i w ogóle nieprzemyślane.
Hymm wiesz za levele dostajemy diaxy a teraz bedą przydatne na wyścigach więc ten pomysł nieco nie jest zbyt dobry [jest ciekawy ale mało kto ma taki level] Prubój dalej może jakiś inny pomysł
Ciekawe kto zbuduje tak w h** wielkie miasta. Ja z Aberforthem robię już Los Santos jakiś rok i mamy dopiero jakieś 25%... Pomysł beznadziejny.
Czyli to oznacza, że będzie trzeba:
1. Zbudować nowe mapy, mające wykończone wnętrza.
2. Przebudować je w taki sposób aby nie było na nich bugów.
3. Wprowadzić kolejne questy, NPC'ki oraz zadania.
Ogółem: Godziny prac przy rzeczy dla kilku osób.
..............................TOTALNE DNO..............................
Ps. Daj mapkę i napisz NPC to pogadamy.
Pomysł fajny ale daj mapki pluginy nazwy npc pomysł na questa i można gadać jeśli chodzi o progi lvl to powinny być takie 75lvl i 200lvl.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!