MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kilka ciekawostek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałem sie podzielić kilkoma ciekawostkami :
- na trybie RPG najlepiej zarabia się klejnoty na bossach 45 lvl 50 lvl
- również na RPG można zbugować szkło z wymiany, ładna dekoracja do działki [kiedyś działało ja jeszcze mam, czy to naprawili to nwm]
- na RPG można zbugować rubin np lvl 1 i wygląda na Demo [Nie dajcie sie oszukać]
- na WD pewnie wielu wie ale można budować za mapą co jest uciążliwe gdyż wiele osób tak sie chowa nwm, ale chyba jest za to ban Big Grin [możecie napisać bo nawet ja nwm czy zgłaszać takie osoby ]
- na WD inferno można zbugować i nie działa wtedy [niestety nwm w jaki sposób]
- na Skyblocku da się budować pod wyspą dziwie się ze wiele ludzi o tym nie wie i się pyta
- ogółem na trybach z NPC często można widzieć, że skiny się zmieniają na inne, na różnych launcherach widać różne skiny polecam sprawdzic z by zyczu i skylanda zmiany są widoczne

Znam więcej ciekawostek jeśli się spodobały te to napisze więcej Big Grin Zapraszam do rozmów Big Grin
-----------------------
Podobało sie pomogłem lub sam o tym nie wiedziałeś zostaw diaxa tym sposobem zachęcisz mnie bym napisał ich więcej Big Grin
Na bossie 35lvl najczesciej dropią rubiny lvl5, sprawdź sobie Wink
Fajne ciekawostki ;v
(28-August-2016 15:40:42)XxDzikaRybaxX napisał(a): [ -> ]Na bossie 35lvl najczesciej dropią rubiny lvl5, sprawdź sobie Wink
Dz sprawdzę na tamtych 6 Big Grin

(28-August-2016 15:51:27)DevilxShadow napisał(a): [ -> ]Fajne ciekawostki ;v

Dzięki Big Grin
Fajne ciekawostki+.
Z tą 1 ciekawostką z WD chodzi ci o SuperFlat?
Przydatne i ciekawe+
Jak na razie mam 41 lvl, ale jak będę miała dostęp to wypróbuję bosy z 45 i 50 Wink
Spk ciekawostki przyda się na wd Smile
I może na RPG xd
Spoko, za to budowanie poza mapą nie ma bana.
Gandalf dzięki dobrze wiedzieć .
Przekierowanie