Witam w tym wątku chciałbym przedstawić wam 2 propozycje.
1.Chciałbym aby na bankach zamiast guzików były płytki naciskowe ponieważ z moim bratem Midas robiliśmy wszystkie banki i na wschodnim i południowym on zginął ponieważ miał mało HP goniło go CIA i spamowałem przyciskiem i jak brat chciał wejść to chwilowo zamykały się drzwi i ginął tak samo z bankiem południowym.
2.Zabiłem bardzo dużo Ninja i nie wypadła mi katana (enchantowana)więc do sklepu za głowy i sklepu policjanta administracja mogła by dodać do sprzedaży katane.
Mam nadzieje że pomysły się spodobały do zobaczenia na serwerze mineserwer.pl

1. Po co to zmieniać nikt się do tej pory na to nie skarżył. Guziki są ok
2. Wtedy dużo osób, by ją miało. Ulepszona katana to podobnie jak nóż taktyczny spore wyróżnienie.
Co do 1. To już nie ode mnie zależy ale guzik chyba lepszy

2 : Mądry pomysł ;D Jak dla mnie fajnie by było ale zabijanie ninji traciło by sens

1. Jak dla mnie guziki są okej...
2. Trochę głupi pomysł, bo gdyby dodali katanę do sklepu to zabijanie ninja straciło by sens i bardzo dużo osób by tą katanę miało.
1. Raczej wyjdzie na to samo bo, żeby wejść na płytkę trzeba na niej stanąć a guzik można już nacisnąć z trzech bloków. Jestem neutralny co do tego +na południowym tam gdzie jest guzik są też strażnicy którzy strzelają i mogli by zepchnąć z kładki.
2. Jestem na NIE. Ta katana straciła by jakąkolwiek wartość. I z drugiego miejsca na liście najlepszych itów, spadła by na 30 któreś.
Zabijanie Ninja ciągle miało by sens do 2 powodów do broni bo jest wiele broni za głowy misja do po prostu do handlu bo są cenne
1. Pomysł słaby i o wiele gorszy od guzika. jeżeli mobek będzie kogoś gonić to wejdzie na połpłytke i również otworzy drzwi.
2. Byłoby to zbyt łatwe. Serwer ten jest po to by mieć długie godziny zabawy a z takim podejściem to zdobyłbyś , a raczej kupiłbyś wszystko w 10 minut.
Uważam, że pomysły są bezsensu, a wątek jest do zamknięcia.
1. Na NIE. Oto chodzi w Questach stopnia trzeciego i czwartego. Są tacy, którzy by chcieli mieć wszystko podane na tacy, ale nie GTA takim trybem nie jest. Nie ma co płakać, że się zginęło na Banku. Oto w tym chodzi, ma być jakiś stopień trudności. Pomysł moim zdaniem to totalna głupota i chęć ułatwienia sobie do maximum rozgrywki.
2. Na NIE. Ten zabieg ma Cię zachęcać do dalszej gry na trybie. Gdybyś chciał wszystko za $$$ to to prawda gra trwałaby około tygodnia, co byłoby bez sensu.
1. Guziki są spoczko ;p
2. To każdy by zbierał na tą katane enchantowaną... bez sensowne... Pomyśl 5 razy zanim napiszesz coś ;p (to nie hejt)
Ale katana była by za np 40 głów kolumbijczyka i 6 ninja