MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysły
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
1.Wprowadzic plugin oferty zmieniony na allegeo by uzywac go trzeba mieć telefon albo komputer jak bedzie istniał.
2.Ubrania teksturki seta by wygladaly jak rzeczywiste ubrania a i wprowadzic policyjny z gta dla policjantow.
3. Szkoła trzeba ja ukonczyc aby dostac lepsza prace.
4.Dodanie potrzep aby sie opruznic trzeba shiftem na leju stanac albo sie wykopac w wodzie wanna i lej mozna by kupic w bodzio np
5.Dodac dzwonek do domu działał by jak muzyka jak sie wschodzi na dzialke vip na rpg a i do danie mozliwosci miec wlasne pole by np siac zborze ziemniaki itp dzialalo ty by tak ze jak sie kupi drogie pole trzrba kupic nasiona potem trzeba zaplacic za koszenie chyba ze ktos se kupi kombajn s sprzedawania zboza.
Pomysly dobre procz ostatniego
Według mnie najlepszym pomysłem jest 2 i jeszcze to z tym polem.
praca policja nie potrzebna jest jak ludzie z łapki będą zlodzieji bić :/
1. wprowadzenie komputera do uzywania ofert to fajny pomysl, jesli ktos ma propozycje textury komputera (dla bloku) to niech wrzuci cos w tym watku.

2. czekam na propozycje

3. moze kiedys, obecnie nowych prac nie planuje.

4. pomysly na sile... wiecej roboty niz pozytku.

5. tak samo jak wyzej, pomysly na sile.
Banan może komputer to będzie obsydian bo w grze nie będzie potrzebny
Lub może to być jakiś kwiatek którego nie będzie się używało
Pomysł 1, 2 i 3 to całkiem, całkiem ;d
1. Zrób prace (Boxera) 2.Zrób szkołe 3.Dodaj do wycieczek ( np. Niemy Grecja Włochy Pozdrawiam Gang Grove
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie