MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Loganie pod mapką
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, mam ninje i vortex więc w razie potrzeb logne sobie pod mapkę, ale dzisiaj Grojczan chciał mi dać za to bana, pytam się dlaczego? nie wykorzystuje do tego nie legalnych programów tylko przedmioty dane przez serwer. Pytanie: Czy można dostać bana za loganie pod mapą?
Mozna dostać jezeli logniesz i przezyjesz
dlaczego? Smile
Bo jest to uwazane jako bug gry, ktory wykorzystujesz w celu ucieczki
Przeciez jak uciekne podczas walki to mnie zabije, wiec dlaczego mam dostac bana?
Aha czekaj bo cos zle zrozumialem... logasz wypadajac za mape czy sie podkopujesz w dol?
tak , wypadajac za mape
No to jak przezyjesz i zachowasz ity to za to jest ban, jak wypadniesz i zginiesz i nie bedziesz mial itow, to bana nie ma, tak snow tłumaczył w 1 ze skarg
dziwne, poczekam jeszcze na zabranie glosu jakiegos admina, przeciez do tego rodzaju manewru nie uzywam zadnych cheatow, tylko wlasne zdolnosci
Zgadzam się z @up2 jeśli logniesz za mapą, po czym wejdziesz do gry, i będziesz mieć itemy, to dostaniesz bana, jeśli wypadniesz za mapę i zginiesz ( nie będziesz mieć, później itemów ) to bana nie otrzymasz.
Stron: 1 2
Przekierowanie