hi wszystkim wpadłem na taki pomysł żeby na trybie RealLife była możliwosć założenia swoich własnych grup lub organizacji przestępczych ktore by zarabiały np. Sprzedając róznego typy narkotyki lub broń.
Drugi mój pomysł to żeby wycofać pracę policjant, ustawić lidera grupy policyjnej i żeby do policji dało się dojsć poprzez jakomś rekrutacje czy coś dlatego by policja miała dobre wyposażenie i może troszeczkę więcej kasy by szło za bycie gliną.
Trzeci mój pomysł to są biznesy np.Gracz musiałby wykupić dom biznesowy czy coś w tym stylu i wtedy mógłby prowadzić swój własny biznes.
1. Chcesz z RealLife'a zrobić GTA? Yyy na nie ;P
2. A czy w rzeczywistości idziesz normalnie do pracy jako policjant, czy przechodzisz jakieś cholerne rekrutacje?
3. Biznes/Firma - dobry pomysł ale wtedy trzeba będzie trzeba w swoich "domkach" prowadzić biznes

Tu nie chodzi o gta jak to sam nazwaleś "a czy w rzeczywistości". W rzeczywistości istnieją grupy przestępcze maffie gangi kto by się w sumie z tym nie zgodził, mi nie chodzi o to żeby organizacje przestępcze jak w gta slużyły żeby razem isć na jakiegoś questa czy coś w tym stylu.Chodzi mi o to żeby np.W organizacjach tych dało się zarabiać tylko nielegalnie , żeby gracze mieli jakiś wbór na servie a nie tylko prace ochotnicze w dodatku gra jest lepsza i ciekawsza w grupie wtedy poznajesz nowych graczy i wogóle.
Jeśli chodzi o policjanta mój pomysł wydaje mi sie dobry bo "w rzeczywistości" policjant zdaje róznego typu testy psychiczne jak i sprawnościowe wogóle jak byśmy spojrzeli na to bardziej globalnie to każdy by brał prace policjant i z łapki atakował złe moby. Piszę to bo mam wiele godzin przegranych na różnego typu serverach takich jak RolePlay i RealLife

A komu w Minecrafcie testy psychologiczne? ;-;
Nie psychologiczne , ale chcę po prostu żeby na policjanta była jakaś rekrutacja i ktoś był by liderem i czytał podania , ponieważ słabo troche jak już mówiłem ktoś jest policjantem a nawala złodzieja z łapki, jak RealLife to RealLife co ?
Svip ma możliwość tworzenia rodziny/grupy/społeczności - to jak ją nazwie i jaką funkcje będzie sprawować to jego sprawa. System tworzenia jest taki jak na GTA w przypadku gangów.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!