26-August-2016, 15:42:16
Witam, ostatnio admini dodali różdżki, czyli coś na czym sobie zarobią. To im idzie szybko
Ostatnio na minifoxie jest coraz więcej cheaterów którzy grają sobie bezkarnie, bo przecież kto da im bana jeśli nikogo nie ma na serwie z uprawnieniami? No czasami jakiś admin wejdzie przez pomyłkę i sypnie parę banów, ale to za mało! Traktujcie równo serwery mineserwer i minefox, przenieście paru policjantów z tamtego na ten serwer bo on tego bardzo potrzebuję! I nie jest to jedyna moja taka opinia. Zamiast tych różdżek, mogliście wprowadzić jakieś antycheaty, ale po co jak na tym nie zarobicie...
Ja oferowałem swoją pomoc jako policjanta bo jestem często aktywny ale byłem blokowany przez admina
Proszę zwiększyć bezpieczeństwo przed cheaterami na mf
Ostatnio na minifoxie jest coraz więcej cheaterów którzy grają sobie bezkarnie, bo przecież kto da im bana jeśli nikogo nie ma na serwie z uprawnieniami? No czasami jakiś admin wejdzie przez pomyłkę i sypnie parę banów, ale to za mało! Traktujcie równo serwery mineserwer i minefox, przenieście paru policjantów z tamtego na ten serwer bo on tego bardzo potrzebuję! I nie jest to jedyna moja taka opinia. Zamiast tych różdżek, mogliście wprowadzić jakieś antycheaty, ale po co jak na tym nie zarobicie...Ja oferowałem swoją pomoc jako policjanta bo jestem często aktywny ale byłem blokowany przez admina

Proszę zwiększyć bezpieczeństwo przed cheaterami na mf