MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: A Taka ciekwostka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema
Wy myślicie że tylko na netherracku pali się wiecznie płomień? Otóż nie bo na skale macierzystej w Endzie płomień też pali się wiecznie ale TYLKO W ENDZIE. No to tyle wiem że mało bo tylko jedna ciekawostka. To do zoba a jeśli nie wiedziałeś tego możesz zostawić mi diaxa bo na seta zbieram żebym na WD miał dobre eq xD dobra cześć!

Przykładem jest np po zniszczeniu kryształu kresu zostaje ogień na bedrocku i co widzieliscie żeby zgasł?

Więc jeśli ktoś by chciał może komentować
Takich ciekawostek mogę ci napisać co najmniej 50. Pewnie ogladales tego na yt jachi(cośtam)
Takie coś można też znaleźć na YouTube, lub na jakiejś innej stronie. Ale ktoś może nie wiedzieć i dowie się z tego wątku. Łap plusa.
Wczoraj Jachimo*** (Żeby nie było że reklamuje) wstawił odcinek z ciekawostkami i w nim była ta ciekawostka...
Jak już chcesz pisać ciekawostki to napisz ich więcej.
@up no właśnie o niego mi chodziło

PS.@up Jachimo** * Tongue
@up Wiem. Specjalnie napisałem więcej gwiazdek, żeby nie sprawdzali w necie kto to.
A może ktoś go nie ogląda i może nie wiedział więc pisze i niech mają ciekawostke a może sie przydać a jak widzieliście to gratuluje. Dziękuję, dowidzenia, dobranoc.
Zamykam, zeby nie bylo spamu.
Przekierowanie