MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dzieńdobry wszystkim C;
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam wszystkich! Blush Chciałam sie przywitać z wami c; Jeżeli wam to nie przeszkadza Tongue chciałabym się przedstawić Heart Jestem Jula jak widać po nicku Big Grin .. Długo nie byłam na forum.. i teraz chciałabym to nadrobić Angel .. mam 12 lat... Sleepy Lubię spędzać czas z moimi przyjaciółmi..Heart , ale też pomagać w kuchni i ogólnie być pomocna Tongue Jakby ktoś chciał wiedzieć coś więcej o mnie to niech napisze mi na prywatnej wiadomości..
Jak mówiłam będę się starała nadrobić Tongue , dlatego możecie do mnie pisać.. jak tylko będę miała czas to odpiszę Wink .
Będę się starała też patrzeć na błędy,bugi itp serwerów i zgłasząc to administracji,aby mogła temu zapobiedz.
Mam nadzieję , że sodobała się wam moja powitalna wiadomość i że miło przyjmiecie mnie w swoje progi Tongue Jakby ktoś chciałby mnie znaleść,to gram na serwerach : mcsurvi.pl , minecraftowo.pl , minesewer.pl Big Grin
Życzę miłego grania :*
Witaj na forum :*
Witm Cię na forum. Crafting jestem ;>. Mam 15 lat Wink.
[Obrazek: image.php?di=WQAS]
Cześć ja ciebie znam długo i pozdrawiam! ♥ Kc ♥
Witaj, Ja jestem... MISTRZEM POKEMON!
Cześć, jestem Agata
Witaj, czuj się na forum, jak u siebie w domu Big Grin.
Kojarzę Cię z eventu na ts
Cześć lol
Emperor ty Ahmedzie, Agato i Anio
[Obrazek: 200.gif]
Hej cześć i czołem Tongue
Czuj się dobrze u nas
Stron: 1 2
Przekierowanie