Tak jak widzicie po tytule to proponował bym dodać Anty Log ,ponieważ dzisiaj sobie zagrałem na W VS P 2 na bossach potem na Wojowniku i nie którzy gracze gdy mieli mało hp po prostu logali sobie żeby nie dednąć i nie stać się potworem , szkoda że tego nie nagrałem ,a nagrać ich by było ciężko bo bym skąd miał wiedzieć kiedy by logli . Anty log działał by tak że jeśli bym walczył z jakimś potworem/wojownikiem i bym lognoł to by mnie po prostu zabiło .
Mam nadzieje że podałem dobrą propozycje i proszę o zrozumienie i nie pisać ,,Auto kosz bo nie podałem pigułu i tylko pomysł ''

@up "pigułu" xdddddd?
Jestem na TAK powinno być tak jak na pvp chyba, że w trakcie walki nie możesz wyjść z gry, a jak wyjdziesz to poprostu dedniesz.
Moim zdaniem to gdy potwor zaatakuje trzeba odczekac 5 sek i sie wylogowac. Dlaczego? Bo czasami potwory sie buguja i ich nie widze, a jezeli taki niewidzialny wladca mnie bije to noestety trzeba relognac jestem na neutral
Na TAK. Na WvsP 1 też by sie przydało, powód?
Jestem Bossem, atakuje emeraldowego, a on co? Loga. No bez przesady. Szczyt tchórzostwa.
Jestem na Tak bo często mam że gram bossami i goście logają przy 1hp.
osobicie nigdy takiej sytuacji nie mialem ale jestem na tak

Nie, bo jest pełno niewidzialnych i trzeba relogać, a ci co uciekają to po prostu zwykłe 10 latki.
Jak grzebałeś coś w minecraft ja jakoś gram na Shiginima Launcher i jakoś mi nie znikają może grasz na życzu bo taki problem kiedyś miałem na tym minecraft .
logout na tym trybie przyniesię więcej złego niż dobrego, na dzień dzisiejszy wprowadzać go nie będę. Wiadomo że disguecraft w minecraft nigdy nie działał i nie będzie działać perfekcyjnie i czasem relog pomaga graczom rozwiązać problem.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!