MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Eliminacja nieśmiertelnych cziterow z AutoSoup
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Proponuję by zastąpić zupki potkami na leczenie, nie znam czitu który pozwala się natychmiastowo leczyć potkami a usunięcie zupek wyeliminuje niesmiertelnych cziterow z AutoSoup....
Jestem za. Byłoby dużo łatwiej walczyć z cheaterami
Jak mają Regen to nic to nieda.
(24-August-2016 19:11:30)Darkmanix napisał(a): [ -> ]Jak mają Regen to nic to nieda.
Da to to że nie każdy umie sobie ustawić regen, a z czitow korzystają tylko dzieci.....a przynajmniej znikną niesmiertelni cziterzy z AutoSoup xD
@Redd
Jestem ZA.
Też jestem za, na minefox jak banuje to więcej widzę ludzi z huzunkami czyli z autosoup niż z flarami/nodusami z regen
I dlatego lepiej usunąć te zupy
Dokładnie. Jestem Za! Ułatwi to rozgrywkę graczom i nie tylko Wink
Ja tam lubię zupy, niby są niesmiertelni, ale nie chciałabym usunięcia ich.
Jestem na neutral, ta zamiana faktycznie może zmniejszyć liczbę "nieśmiertelnych", ale za to
potki będą mniej praktyczne.. rzucanie ich pod siebie w trakcie walki z bliska uleczy nie tylko nas, ale
i wroga, co utrudni zacięte pojedynki, a poza tym mikstury, nawet rzucane reagują z minimalnym opóźnieniem (wliczając wycelowanie pod siebie), co zmniejszy dynamiczność walk.. warto wprowadzać takie zmiany, dla oszczędzenia czasu potrzebnego na zbanowanie 4-7 graczy, którzy i tak często w komplecie z autosoup odpalają również aurę, przez co i tak trzeba ich zbanować?

@up6 a z tym, że "cheatów używają tylko dzieci" w zupełności się nie zgadzam, w oczy rzucają się
takie "dzieci" bo łatwo je wykryć.. jeśli ktoś UMIEJĘTNIE ich używa, a nie leci na kita,
odpala aure na maxa, włącza co popadnie i leci na tłum mimo obecności policjanta i botów,
można takiego gracza przeoczyć
Stron: 1 2
Przekierowanie