MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: UnBan [FORUM]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałbym otrzymać unbana na forum.
Bana otrzymałem za ,,Głoszenie nieuczciwych praktyk" Mimo iż nie wiem co zrobiłem ;/ Robiłem nowe konta pisałem posty aby administrator, który mnie zbanował chociaż się odezwał w rezultacie otrzymywałem bany z coraz bardziej bezsensownymi powodami z czego pamiętam (mimo iż to było rok temu) ,,Nie płacz dzieciaku" Jedyne jakie posty pisałem to były odpowiedzi i moje poradniki, które gracze bardzo lubili oraz się do nich stosowali i nic tam nie było ,,nieuczciwego"
Nick na forum : Masterszymon9
Zły dział brak wzoru....
Do kosza z tym czymś czego nie nazwę prośbą o UB....
Proszę wyrzucić to do kosza.
dostalem bana na creative 1 mialem tam budowle z 2 mies 2 mies budowalem podobno mialem hacki bo za to bana dostalem to nie prawda bo ja tylko straszylem innych tych ktorzy powiedzieli ze rozwala mi dzialke jak nie dodam ja powiedzialem e mam hacki zeby poszedl prosze admin blagam przyjaznie sie z krowa a to chyba admin pomagalem mu ja nigdy nie mialem hackow prosze zalezy mi na tym koncie ;'(
@up napisz to w dziale skargi/odbanowania i zastosuj się do wzoru... A nie piszesz pod tym wątkiem.
(29-August-2016 21:48:26)DevilxShadow napisał(a): [ -> ]@up napisz to w dziale skargi/odbanowania i zastosuj się do wzoru... A nie piszesz pod tym wątkiem.

dziekuje ci placze przez 30 min ja sie chyba zabije nigdy tak dlugo nie plakalem o bana ale to bylo cos co zrobilem najlepiej
@UP Ty nas tu nie strasz, bo kolega ci dobrze mówi. Po to jest wzór, żeby się go stosować...
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie