MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dostalem bana za nic >:C
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Gralem na wojownicy dusz 1 i dostalem bana (perma) za brak wspolpracy z administracja regulamin zlamany. Nikt mi nic nie pisal na chat, ban za nic.... Prosze o pomoc bo cos tu nie gra.
Możesz podać nik ?łaskawie

A dokopałem się sprawdzałem chciałem Cię sprawdzić ale mnie olewałeś więc dostałeś perma zobacz sobie w logi. Ja swoich nie podam bo nie zapisałem ich przed wyjściem z mc
(24-August-2016 14:29:26)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]Możesz podać nik ?łaskawie

A dokopałem się sprawdzałem chciałem Cię sprawdzić ale mnie olewałeś więc dostałeś perma zobacz sobie w logi. Ja swoich nie podam bo nie zapisałem ich przed wyjściem z mc

Jakie logi ? Fablord dostal bana mial cheaty ja z nim gadalem na tsie, on dostal bana po czym ja 5 min pozniej dostalem bo on cie zabil

(24-August-2016 14:29:26)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]Możesz podać nik ?łaskawie

A i ja nie patrze na chat ja gram...
Jak nie patrzysz na chat jak grasz to twoja wina, nie pomocnika/policjanta.
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie