MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ocena kilku użytkowników...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cześć Tongue Dzisiaj ocenię użytkowników których polubiłem i przypadły mi w oko xD

A więc wymienię tu tak z 10-20 osób <3

XxDzikaRybaxX-Jest zabawny, wstawia śmieszne zdjęcia na chatboxie, z nim można się zawsze pośmiać. Pozdrawiam Rybeła xD

Ironhide-Cześć Jajron, zainteresowałem się twoimi bardzo sensownymi postami Smile Pozdro Big Grin

Anty-Anty, zauważyłem twoje posty które mnie zainteresowały oraz zafascynowały Big Grin

polski_ninjaPL-Ninja, czasami zastanawiam się czy ty jesteś polski xDDDD

Grojczan-Grojczan, gratuluję rangi "Policja+" podziwiam twoje podanie oraz staranność Smile

SzybkiBanan-Podziwiam twoje 4 serwery nad którymi potrafisz zapanować, jesteś świetny jeśli chodzi o te tryby i kreatywność na serwerach :)Pozdrawiam cię NajszyszyBananie <3

KalisPro- Kaliseł podziwiam twoje starania oraz kreatywność na minefox'ie Big Grin

SnowPL- Jestes chyba najlepszym pomocnikiem+ oraz budowniczym na serwerach szybkiegobanana, podziwiam twoje budowle oraz starania Smile

Carmakor_13- Ty potrafisz doprowadzić graczy do porządku i nauczyć ich co jest prawdą i jak naprawdę wygląda regulamin Smile

Zjarany12xD-najaktywniejszy policjant na rc podziwiam twoje starania oraz rozpoznawalność cheaterow

Gosia- heja, tez lubię szczerbatka *-* Podziwiam twoją aktywność na MS <3

DevilxShaow-Lubię cię jesteś zabawny, i przyjacielski pozdrawiam ;3

Danio008-Hejj, mam nadzieję że się jakoś kiedyś zgramy ;3

Emperor-Bardzo fajny koles czasami bywa dziwny ale fajnyy xd

Kornelka- Co prawda znam cię z ms jesteś często aktywna pozdrawiam Wink

alexkox55- Witaj, z tego co widziałem jesteś bardzo aktywny na sv na MF

MrDemonik22352-Z tego co widzę fajny z ciebie gość pozdrawiam

wzarek-Doceniam twoją pracę oraz staranność na serwerze minefox

i to wszystko jutro wymienię więcej urzytkowników Smile Pozdrawiam wszystkich

Dobranoc xD
Dziękuję Smile

I Dobranoc[Obrazek: image.php?di=WN4V] Smile
Dobranoc Smile
Hit! To jest Hit forum! Haha Emperora nie ma ;3.
Emperor zostal dodany
Dziękuję... dodałeś mi otuchy w tym okrutnym świecie <3
(23-August-2016 23:51:48)Danio008 napisał(a): [ -> ]Dziękuję... dodałeś mi otuchy w tym okrutnym świecie <3

Świat nie jest okrutny, ale czasami skazuję cię na coś czego nie jesteś w stanie zrobić...
Dobrze powiedziane ! Big Grin
Banan nie ma 4 serwerów tylko hehe, są jeszcze Stare craftbordy, mcsurvi itp Wink
Ale chyba xAdroseR mówił o najbardziej popularniejszych serwerach Banana Smile a to że ma jakies inne to sam nie wiedzialem Big Grin
Stron: 1 2
Przekierowanie